Para dhe Pushtet


Pozicioni :

Emri :

Ne Money and Power (One Stop Integrate Data Source) jane publikuar te dhena per pasurine, te ardhurat dhe shpenzimet e deklaruara nga funksionare te larte publik. Te dhenat jane sipas deklarimeve zyrtare te nje viti te caktuar apo deklarim fillestar perpara marrjes se detyres. Ne edo rast informacioni flet per daten e plotesimit te dokumentit per Inspektoratin e Larte te Deklarimit te Pasurive ILKDP. Vee subjektit ne deklarim perfshihen edhe persona te tjere pjesetare te familjes me detyrim ligjor per te deklaruar. Deklarimi vjetor karakterizohet nga informacioni per te ardhura te krijuara ne ate vit, pasuri te fituara gjate vitit ne fjale, sikurse shpenzime per te cilat subjektet kane detyrim ligjor per deklarim. Subjektet per te cilat ka informacion ne kete rubrike jane funksionare te larte publik: President, Anetare te Keshillit te Ministrave, Kryetare te Bashkive Kryesore, Perfaqesues te Parlamentit, Gjyqtare te Nivelit te Larte, Kryeprokuror dhe titullar te institucioneve te pavarura. Ky informacion behet i hapur dhe transparent, me qellim informimin e publikut mbi interesat ekonomike dhe pasurite e funksionareve te larte publik qe perfaqesojne dhe qeverisin ne vend. Te dhenat Money and Power jane te nderlidhura me te dhena te Open Corporates Albania per shoqeri biznesi qe jane pjese e deklarimit te nje subjekti individual. Per edo subjekt eshte dhene edhe numri i indeksit te dokumentit zyrtare te dorezuar prane ILKDP, dokument nga ku jane cituar te dhenat. AIS eshte organizata qe ka krijuar databazen Para dhe Pushtet.

Lista e subjekteve (Total: 1073)

AllA B Ç D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V X Y Z


Emer Subjekti Pozicioni Institucioni
Ajola PRENÇI (YMERI) Prokuror - Prokuror - Prokuror Prokuroria e gjykatës së shkallës së parë Mat - Prokuroria e gjykatës së shkallës së parë Kurbin - Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Shkodër
Alaudin MALAJ Gjyqtar Gjykata e Apelit
Alban ZENELI Deputet i Parlamentit - Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë - Kuvendi i Shqipërisë
Alban ÇELA Drejtor i Policisë së Shtetit Policia Lezhë
Alban SERANI Këshilltar Prokuroria e Përgjithshme
Alban TORO Anëtarë i KLGJ-së Këshilli i Lartë Gjyqësor
Albana VOKSHI Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë
Albana BOKSI Gjyqtar Gjykata e Apelit për Krimet e Rënda
Albana SHTYLLA Anëtar i Këshillit të Lartë të Drejtësisë - Gjyqtarë KPA Këshilli i Lartë i Drejtësisë - KPA
Albert DEMIRNELI Prokuror - Prokuror Prokuroria Tirane - Prokuroria e gjykatës së shkallës së parë Tirane
Albert KULIÇI Prokuror - Prokuror - Prokuror Prokuroria Tiranë - Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Vlorë - Prokuroria e gjykatës së shkallës së parë Vlorë
Albert MURÇAJ Zëvendës Prokuroria e gjykatës së shkallës së parë Shkodër
Albert NUSHI Komandant i njësisë "Delta" Policia Vlorë
Albina DEDA Deputet i Parlamentit Kuvendi i Shqipërisë
Aldo BUMÇI Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë
Aldo SHESHAJ Administrator Shoqëri Publike Ujësjellës - Kanalizimet, Vorë
Aleksandër MUSKAJ Gjyqtar Gjykata e Lartë
Alfred MOISIU President i Republikës Presidencë
Alfred PEZA Deputet i Parlamentit Kuvendi i Shqipërisë
Alfred QAFA Kryebashkiak Bashkia Fushë Arrëz
Alfred AGOLLI Prokuror - Prokuror - Prokuror Prokuroria e Rrethit Gjyqsor Elbasan - Prokuroria e Rrethit Gjyqsor Sarandë - Prokuroria e Apelit Gjirokaster
Alfred BALLA Anëtarë i KLP-së - Inspektor - Ndihmës Ligjor Këshilli i Lartë i Prokurorisë - Këshilli i Ministrave - Gjykata e Lartë
Alfred ÇEPE Drejtor i Policisë së Shtetit Policia Elbasan
Alfred PRODANI Administrator Shoqëri Publike Ujësjellësi sh.a, Laç, Kurbin
Alfred PROGONATI Prokuror Prokuroria e Përgjithshme
Alfred SALI Prokuror - Prokuror Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Gjirokastër - Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Vlorë
Alfred SHEHU Prokuror - Prokuror - Prokuror Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Gramsh - Prokuroria e Rrethit Gjyqsor Elbasan - Prokuroria e gjykatës së shkallës së parë Elbasan
Ali LAHO Kryebashkiak Bashkia Ersekë
Ali JASHARI Rektor Universiteti Universiteti i Korçës
Alket HYSENI Deputet Legjislatura IX - Drejtor i Përgjithshëm i DPPP - Inspektor - Këshilltar Kuvendi i Shqipërisë - Drejtoria e parandalimit dhe Pastrimit të Parave - Dogana Kakavijë dhe Drejtoria e Përgjithshme e Doganave - Kryeministri
Alket MERSINI Prokuror - Prokuror - Prokuror - Prokuror - Prokuror Prokuroria e gjykatës së shkallës së parë Tirane - Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Elbasan - Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Durrës - Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Tiranë - Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Korçë
Alketa NUSHI Prokuror - Prokuror Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Durrës - Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Mat
Alketa ZIFLA Prokuror - Prokuror - Prokuror - Prokuror Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Tepelenë - Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Gjirokastër - Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Fier - Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Tiranë
Alma BRAMO Oficer i Policisë Gjyqsore - Prokuror Prokuroria Lushnje - Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Mat
Alma FASKAJ Këshilltar - Këshilltar - Komisioner KPK Avokati i Popullit - Kuvendi i Shqipërisë - KPK
Alma FELAJ (KOLA) Prokuror - Prokuror Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Fier - Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Durrës
Alma KOLGJOKA Gjyqtar Gjykatën e Rrethit Gjyqësor Kruje
Alma MUÇA Prokuror - Prokuror Prokuroria e Përgjithshme - Prokuroria Tirane
Almira XHEMBULLA Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë
Altin ÇOMO Kryebashkiak Bashkia Libohovë