Para dhe Pushtet


Pozicioni :

Emri :

Ne Money and Power (One Stop Integrate Data Source) jane publikuar te dhena per pasurine, te ardhurat dhe shpenzimet e deklaruara nga funksionare te larte publik. Te dhenat jane sipas deklarimeve zyrtare te nje viti te caktuar apo deklarim fillestar perpara marrjes se detyres. Ne edo rast informacioni flet per daten e plotesimit te dokumentit per Inspektoratin e Larte te Deklarimit te Pasurive ILKDP. Vee subjektit ne deklarim perfshihen edhe persona te tjere pjesetare te familjes me detyrim ligjor per te deklaruar. Deklarimi vjetor karakterizohet nga informacioni per te ardhura te krijuara ne ate vit, pasuri te fituara gjate vitit ne fjale, sikurse shpenzime per te cilat subjektet kane detyrim ligjor per deklarim. Subjektet per te cilat ka informacion ne kete rubrike jane funksionare te larte publik: President, Anetare te Keshillit te Ministrave, Kryetare te Bashkive Kryesore, Perfaqesues te Parlamentit, Gjyqtare te Nivelit te Larte, Kryeprokuror dhe titullar te institucioneve te pavarura. Ky informacion behet i hapur dhe transparent, me qellim informimin e publikut mbi interesat ekonomike dhe pasurite e funksionareve te larte publik qe perfaqesojne dhe qeverisin ne vend. Te dhenat Money and Power jane te nderlidhura me te dhena te Open Corporates Albania per shoqeri biznesi qe jane pjese e deklarimit te nje subjekti individual. Per edo subjekt eshte dhene edhe numri i indeksit te dokumentit zyrtare te dorezuar prane ILKDP, dokument nga ku jane cituar te dhenat. AIS eshte organizata qe ka krijuar databazen Para dhe Pushtet.

Lista e subjekteve (Total: 89)

AllA B Ç D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V X Y Z


Emer Subjekti Pozicioni Institucioni
Sabri KASTRATI Prokuror - Prokuror - Prokuror - Prokuror - Prokuror Prokuroria e Rrethit Lezhë - Prokuroria e gjykatës së shkallës së parë Lezhë - Prokuroria e Rrethit Lezhë - Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Durrës - Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Mat
Sadi VORPSI Deputet Legjislatura IX - Prefekt Kuvendi i Shqipërisë - Qarku Tiranë
Sadri ABAZI Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë
Safet GJICI Kryebashkiak 2019-2023 - Prefekt Bashkia Kukës - Prefektura e Qarkut Kukës
Saida DOLLANI Gjyqtar Gjykata e Apelit për Krimet e Rënda
Saimir BALA Konsull Konsullata e Shqipërisë në Arabinë Saudite
Saimir BAHITI Prokuror - Prokuror - Prokuror Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Shkodër - Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Tiranë - Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Kurbin
Saimir EMINI Këshilltar KPK
Saimir HASALLA Deputet Zgjedhje 2021 - Kryebashkiak 2015 Kuvendi i Shqipërisë - Bashkia Peqin
Saimir HYSA Prokuror Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Tiranë
Saimir KORRESHI Deputet Zgjedhje 2021 Kuvendi i Shqipërisë
Saimir SMAKA Prokuror - Prokuror Prokuroria e Rrethit Vlorë - Prokuroria e gjykatës së shkallës së parë Vlorë
Saimir TAHIRI Deputet i Parlamentit - Deputet Legjislatura IX - Këshilli i Ministrave Kuvendi i Shqipërisë - Kuvendi i Shqipërisë - Këshilli i Ministrave
Sali BERISHA Deputet Legjislatura IX - Deputet Zgjedhje 2021 - Këshilli i Ministrave Kuvendi i Shqipërisë - Kuvendi i Shqipërisë - Këshilli i Ministrave
Sali HASA Prokuror - Prokuror Prokuroria e gjykatës së shkallës së parë Sarandë - Prokuroria e Rrethit Sarandë
Sami SHIBA Ambasador - Ambasador Ambasada Shqiptare në Mbretëria e Arabisë Saudite - Ambasada Shqiptare në Rumani
Sander BECI Anëtarë i KLP-së Këshilli i Lartë i Prokurorisë
Sandër LLESHI(LLESHAJ) Këshilli i Ministrave PS mandati II - Këshilltar - Komandant - Zëvendes Shef Këshilli i Ministrave - Këshilli i Ministrave - Komanda e Doktrinës dhe Stërvitjes - Shtabi i Përgjithshëm i Forcave të Armatosura/Ministria e Mbrojtjes
Sandër SIMONI Gjyqtar Gjykata e Shkallës së Parë për Krimet e Rënda
Seladin JAKUPLLARI Deputet Zgjedhje 2021 Kuvendi i Shqipërisë
Selami JENISHEHRI Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë
Selfo KAPLLANI Kryebashkiak 2015 Bashkia Kuçovë
Selvie GJOÇAJ Gjyqtar - Gjyqtar - Gjyqtar Gjykata Administrative e Shkallës së Parë Tiranë - Gjykata e Rrethit Gjyqësor Durrës - Gjykata e Rrethit Gjyqësor Kukës
Semiramis HOXHOLLI Gjyqtar - Gjyqtar Gjykata e Rrethit Gjyqësor Tiranë - Gjykata Administrative e Shkallës së Parë Tiranë
Senida MESI Deputet i Parlamentit - Deputet Legjislatura IX - Këshilli i Ministrave - Këshilli i Ministrave PS mandati II Kuvendi i Shqipërisë - Kuvendi i Shqipërisë - Këshilli i Ministrave - Këshilli i Ministrave
Servet DUZHA Kryebashkiak Bashkia Cërrik
Sezai ROKAJ Deputet i Parlamentit - Deputet Legjislatura IX - Rektor Universiteti Kuvendi i Shqipërisë - Kuvendi i Shqipërisë - Universiteti i Tiranës
Shahin PASHA Prokuror - Prokuror - Prokuror - Prokuror Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Pukë - Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Tiranë - Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Kurbin - Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Tiranë
Shefki ÇOTA Kryebashkiak Bashkia Librazhd
Sheme LULO Administrator Shoqëri Publike Ujësjellës -Kanalizimet, Sarandë
Sherefedin SHEHU Deputet i Parlamentit Kuvendi i Shqipërisë
Sherif FORTUZI Kryebashkiak Bashkia Sukth
Shkëlqim GANAJ Inspektor i Përgjithshëm ILDKPKI Inspektorati i Lartë i Deklarimit dhe Kontrollit të Pasurive dhe Konfliktit të Interesave
Shkëlqim SELAMI Deputet i Parlamentit Kuvendi i Shqipërisë
Shkëlqim CANI Deputet i Parlamentit - Këshilli i Ministrave Kuvendi i Shqipërisë - Këshilli i Ministrave
Shkelqim KOKONA Prokuror - Prokuror - Prokuror Prokuroria e Përgjithshme - Prokuroria e Apelit Tiranë - Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Pogradec
Shkëlqim MIRI Gjyqtar Gjykata e Apelit
Shkëlqim MUSTAFA Gjyqtar Gjykata e Apelit
Shkëlqim TROPLINI Deputet i Parlamentit Kuvendi i Shqipërisë
Shkëlzen HOXHA Kryebashkiak Bashkia Krujë