Para dhe Pushtet


Pozicioni :

Emri :

Ne Money and Power (One Stop Integrate Data Source) jane publikuar te dhena per pasurine, te ardhurat dhe shpenzimet e deklaruara nga funksionare te larte publik. Te dhenat jane sipas deklarimeve zyrtare te nje viti te caktuar apo deklarim fillestar perpara marrjes se detyres. Ne edo rast informacioni flet per daten e plotesimit te dokumentit per Inspektoratin e Larte te Deklarimit te Pasurive ILKDP. Vee subjektit ne deklarim perfshihen edhe persona te tjere pjesetare te familjes me detyrim ligjor per te deklaruar. Deklarimi vjetor karakterizohet nga informacioni per te ardhura te krijuara ne ate vit, pasuri te fituara gjate vitit ne fjale, sikurse shpenzime per te cilat subjektet kane detyrim ligjor per deklarim. Subjektet per te cilat ka informacion ne kete rubrike jane funksionare te larte publik: President, Anetare te Keshillit te Ministrave, Kryetare te Bashkive Kryesore, Perfaqesues te Parlamentit, Gjyqtare te Nivelit te Larte, Kryeprokuror dhe titullar te institucioneve te pavarura. Ky informacion behet i hapur dhe transparent, me qellim informimin e publikut mbi interesat ekonomike dhe pasurite e funksionareve te larte publik qe perfaqesojne dhe qeverisin ne vend. Te dhenat Money and Power jane te nderlidhura me te dhena te Open Corporates Albania per shoqeri biznesi qe jane pjese e deklarimit te nje subjekti individual. Per edo subjekt eshte dhene edhe numri i indeksit te dokumentit zyrtare te dorezuar prane ILKDP, dokument nga ku jane cituar te dhenat. AIS eshte organizata qe ka krijuar databazen Para dhe Pushtet.

Lista e subjekteve (Total: 21)

AllA B Ç D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V X Y Z


Emer Subjekti Pozicioni Institucioni
Tahir MUHEDINI Deputet i Parlamentit Kuvendi i Shqipërisë
Tartar BAZAJ Anëtarë i KLP-së Këshilli i Lartë i Prokurorisë
Tasim PUCI Prokuror Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Berat
Tatiana PIRO Deputet Legjislatura IX - Deputet Zgjedhje 2021 Kuvendi i Shqipërisë - Kuvendi i Shqipërisë
Tatjana GJONAJ Ambasador Ambasada Shqiptare në Brazil
Taulant BALLA Deputet Legjislatura IX - Deputet Zgjedhje 2021 Kuvendi i Shqipërisë - Kuvendi i Shqipërisë
Tërmet PEÇI Kryebashkiak - Kryebashkiak 2015 - Kryebashkiak 2019-2023 Bashkia Tepelenë - Bashkia Tepelenë - Bashkia Tepelenë
Teuta RRUDHA Prokuror - Prokuror Prokuroria e gjykatës së shkallës së parë Durrës - Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Durrës
Thoma JANO Prokuror Prokuroria e Përgjithshme
Tom DOSHI Deputet i Parlamentit - Deputet Legjislatura IX - Deputet Zgjedhje 2021 Kuvendi i Shqipërisë - Kuvendi i Shqipërisë - Kuvendi i Shqipërisë
Tom NDRECA Gjyqtar - Gjyqtar Gjykata e Lartë - Gjykata e Apelit
Tom DEDAJ Prokuror - Prokuror - Prokuror - Prokuror Prokuroria e gjykatës së shkallës së parë Kurbin - Prokuroria e gjykatës së shkallës së parë Dibër - Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Dibër - Prokuroria e gjykatës së shkallës së parë Dibër
Tomi FRASHERI Antar Bordi AKEP Akep
Tomor ALIZOTI Deputet Zgjedhje 2021 Kuvendi i Shqipërisë
Toni GOGU Deputet Zgjedhje 2021 - Zv/ministër Kuvendi i Shqipërisë - Ministria e Drejtesise
Tonin BECI Ambasador Ambasada Shqiptare në Mal të Zi
Tonin STERKAJ Gjyqtar Gjykatës së Rrethit Gjyqësor Shkodër
Tonin KOLA Anëtar i Këshillit Mbikëqyrës të Bankës së Shqipërisë Banka e Shqipërisë
Tonin MARINAJ Kryebashkiak 2015 - Kryebashkiak 2019-2023 Bashkia Malësi e Madhe - Bashkia Malësi e Madhe
Tritan HAMITAJ Anëtar i Këshillit të Lartë të Drejtësisë Këshilli i Lartë i Drejtësisë
Tritan SHEHU Deputet i Parlamentit - Deputet Legjislatura IX - Deputet Zgjedhje 2021 Kuvendi i Shqipërisë - Kuvendi i Shqipërisë - Kuvendi i Shqipërisë
  • < Më para
  • 1
  • Më pas >