Para dhe Pushtet


Pozicioni :

Emri :

Ne Money and Power (One Stop Integrate Data Source) jane publikuar te dhena per pasurine, te ardhurat dhe shpenzimet e deklaruara nga funksionare te larte publik. Te dhenat jane sipas deklarimeve zyrtare te nje viti te caktuar apo deklarim fillestar perpara marrjes se detyres. Ne edo rast informacioni flet per daten e plotesimit te dokumentit per Inspektoratin e Larte te Deklarimit te Pasurive ILKDP. Vee subjektit ne deklarim perfshihen edhe persona te tjere pjesetare te familjes me detyrim ligjor per te deklaruar. Deklarimi vjetor karakterizohet nga informacioni per te ardhura te krijuara ne ate vit, pasuri te fituara gjate vitit ne fjale, sikurse shpenzime per te cilat subjektet kane detyrim ligjor per deklarim. Subjektet per te cilat ka informacion ne kete rubrike jane funksionare te larte publik: President, Anetare te Keshillit te Ministrave, Kryetare te Bashkive Kryesore, Perfaqesues te Parlamentit, Gjyqtare te Nivelit te Larte, Kryeprokuror dhe titullar te institucioneve te pavarura. Ky informacion behet i hapur dhe transparent, me qellim informimin e publikut mbi interesat ekonomike dhe pasurite e funksionareve te larte publik qe perfaqesojne dhe qeverisin ne vend. Te dhenat Money and Power jane te nderlidhura me te dhena te Open Corporates Albania per shoqeri biznesi qe jane pjese e deklarimit te nje subjekti individual. Per edo subjekt eshte dhene edhe numri i indeksit te dokumentit zyrtare te dorezuar prane ILKDP, dokument nga ku jane cituar te dhenat. AIS eshte organizata qe ka krijuar databazen Para dhe Pushtet.

Lista e subjekteve (Total: 78)

AllA B Ç D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V X Y Z


Emer Subjekti Pozicioni Institucioni
Baftjar ZEQAJ Kryebashkiak Bashkia Fier
Bajazit KARRIQI Kryebashkiak Bashkia Përrenjas
Bajram BRECANI Prokuror - Prokuror - Prokuror Prokuroria e Rrethit Gjyqsor Krujë - Prokuroria e Rrethit Gjyqsor Elbasan - Prokuroria e gjykatës së shkallës së parë Elbasan
Baki BALA Prefekt Qarku Fier
Bamir TOPI President i Republikës Presidencë
Bardh SPAHIA Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë
Bardhok LLESHI Prokuror - Prokuror - Prokuror Prokuroria Krimeve të Rënda - Prokuroria Lezhë - Prokuroria e gjykatës së shkallës së parë Lezhë
Bardhyl GJYZELI Kryebashkiak Bashkia Kuçovë
Bardhyl CANAJ Ambasador Ambasada Shqiptare në Izrael
Bardhyl SHEHU Oficer i Policisë Gjyqsore - Prokuror Prokuroria Tiranë - Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Kurbin
Bari SHYTI Gjyqtar - Gjyqtar - Gjyqtar - Gjyqtar Gjykatën e Rrethit Gjyqësor Dibër - Gjykatën Administrative të Shkallës së Parë Durrës - Gjykatën Administrative e Apelit Tiranë - Gjykatën e Rrethit Gjyqësor Bulqizë
Bari MUSABELLIU Rektor Universiteti Universiteti Bujqësor i Tiranës
Bashkim DEDJA Gjyqtar Gjykata Kushtetuese
Bashkim FINO Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë
Bashkim TOLA Administrator Shoqëri Publike Ujësjellës-Kanalizime sh.a, Gjirokastër
Bashkim SHEHU Kryebashkiak 2015 Bashkia Kukës
Basir ÇUPA Kryebashkiak 2015 Bashkia Klos
Bedri HOXHA Deputet i Parlamentit Kuvendi i Shqipërisë
Bedri MIHAJ Deputet i Parlamentit Kuvendi i Shqipërisë
Behar BEJKO Ambasador Ambasada Shqiptare në Emiratet e Bashkuara Arabe
Behar DIBRA Prokuror Prokuroria Krimeve të Rënda Shkalla e Parë
Bektash MEMA Rektor Universiteti Universiteti "Eqrem Çabej", Gjirokastër
Belina KRYEMADHI Prokuror - Prokuror Prokuroria e gjykatës së shkallës së parë Dibër - Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Dibër
Belinda BALLUKU Administrator Shoqëri Publike - Këshilli i Ministrave PS mandati II Agjencia Nacionale e Trafikut Ajror sh.a (Albcontrol sh.a), Rinas - Këshilli i Ministrave
Belinda IKONOMI Drejtor i Përgjithshme i Doganave Drejtor i Përgjithshme i Doganave
Ben BLUSHI Deputet i Parlamentit Kuvendi i Shqipërisë
Beqir ARIFAJ Kryebashkiak Bashkia Pukë
Beqir NUREDINI Kryebashkiak - Kryebashkiak 2015 Bashkia Rrogozhinë - Bashkia Rrogozhinë
Bernina KONDI Gjyqtar - Gjyqtar - Gjyqtar - Gjyqtar - Gjyqtar Gjykata e Apelit Administrativ Tiranë - Gjykata Administrative e Shkallës së Parë Tiranë - Gjykata e Apelit Administrativ Tiranë - Gjykata e Rrethit Gjyqësor Tiranë - Gjykata e Rrethit Gjyqësor Berat
Besa NIKEHASANI Prokuror - Prokuror Prokuroria e Apelit Shkoder - Prokuroria Lezhë
Besa SHAHINI Këshilli i Ministrave PS mandati II - Zv/ministër Këshilli i Ministrave - Ministri
Besiana KADARE Ambasador - Ambasador Ambasada Shqiptare në UNESCO - Ambasada Shqiptare në UNESCO
Besim HAJDARMATAJ Prokuror - Prokuror - Prokuror - Prokuror - Prokuror Prokuroria Tropojë - Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Kurbin - Prokuroria Krimeve të Rënda Shkalla e Parë - Prokuroria e gjykatës së shkallës së parë Durrës - Prokuroria Krimeve të Rënda Shkalla e Parë
Besmir PRIFTI Administrator Shoqëri Publike Ujësjellës-Kanalizimeve sh.a, Elbasan
Besnik ABEDINI Kryetar Komune Komuna Ksamil
Besnik BARAJ Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë
Besnik DUSHAJ Deputet i Parlamentit - Kryebashkiak 2015 Kuvendi i Shqipërisë - Bashkia Tropojë
Besnik FUCIA Kryetar Komune Komuna Kashar
Besnik IMERAJ Gjyqtar Gjykata Kushtetuese
Besnik KËNDEZI Administrator Shoqëri Publike Termocentrali sh.a, Vlorë