Para dhe Pushtet


Pozicioni :

Emri :

Ne Money and Power (One Stop Integrate Data Source) jane publikuar te dhena per pasurine, te ardhurat dhe shpenzimet e deklaruara nga funksionare te larte publik. Te dhenat jane sipas deklarimeve zyrtare te nje viti te caktuar apo deklarim fillestar perpara marrjes se detyres. Ne edo rast informacioni flet per daten e plotesimit te dokumentit per Inspektoratin e Larte te Deklarimit te Pasurive ILKDP. Vee subjektit ne deklarim perfshihen edhe persona te tjere pjesetare te familjes me detyrim ligjor per te deklaruar. Deklarimi vjetor karakterizohet nga informacioni per te ardhura te krijuara ne ate vit, pasuri te fituara gjate vitit ne fjale, sikurse shpenzime per te cilat subjektet kane detyrim ligjor per deklarim. Subjektet per te cilat ka informacion ne kete rubrike jane funksionare te larte publik: President, Anetare te Keshillit te Ministrave, Kryetare te Bashkive Kryesore, Perfaqesues te Parlamentit, Gjyqtare te Nivelit te Larte, Kryeprokuror dhe titullar te institucioneve te pavarura. Ky informacion behet i hapur dhe transparent, me qellim informimin e publikut mbi interesat ekonomike dhe pasurite e funksionareve te larte publik qe perfaqesojne dhe qeverisin ne vend. Te dhenat Money and Power jane te nderlidhura me te dhena te Open Corporates Albania per shoqeri biznesi qe jane pjese e deklarimit te nje subjekti individual. Per edo subjekt eshte dhene edhe numri i indeksit te dokumentit zyrtare te dorezuar prane ILKDP, dokument nga ku jane cituar te dhenat. AIS eshte organizata qe ka krijuar databazen Para dhe Pushtet.

Lista e subjekteve (Total: 37)

AllA B Ç D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V X Y Z


Emer Subjekti Pozicioni Institucioni
Pali DEÇOLLI Oficer i Policisë Gjyqsore - Prokuror - Prokuror - Prokuror - Prokuror - Prokuror Prokuroria e Rrethit Durrës - Prokuroria e gjykatës së shkallës së parë Durrës - Prokuroria e Rrethit Durrës - Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Fier - Prokuroria e Rrethit Gjirokastër - Prokuroria e gjykatës së shkallës së parë Gjirokastër
Pamela QIRKO Komisioner KPK KPK
Pandeli MAJKO Deputet i Parlamentit - Deputet Legjislatura IX - Këshilli i Ministrave PS mandati II Kuvendi i Shqipërisë - Kuvendi i Shqipërisë - Këshilli i Ministrave
Parid CARA Deputet i Parlamentit Kuvendi i Shqipërisë
Paulin STERKAJ Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë
Pavlina YLLI Ambasador Konsulle e Përgjithshme - Konsullata shqiptare në Selanik
Pelivan MALAJ Prokuror Prokuroria e Apelit Vlore
Pëllumb QAZIMI Ambasador - Ambasador Ambasada Shqiptare në Kroaci - Ambasada Shqiptare në Slloveni
Perlat ÇULLAJ Drejtor i Policisë së Shtetit Policia Durrës
Perlat VATOCI Drejtor i Policisë së Shtetit Policia Kukës
Përparim SPAHIU Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë
Përparim HASA Prokuror - Prokuror - Prokuror - Prokuror - Prokuror Prokuroria e gjykatës së shkallës së parë Elbasan - Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Elbasan - Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Tiranë - Prokuroria Tirane - Prokuroria e gjykatës së shkallës së parë Tiranë
Përparim KULLURI Prokuror - Prokuror - Prokuror Prokuroria Krimeve të Rënda - Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Shkodër - Prokuroria Krimeve të Rënda
Përparim SHAMETAJ Kryebashkiak 2015 Bashkia Selenicë
Perparim VUKAJ Prokuror - Prokuror - Prokuror - Prokuror Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Lezhë - Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Shkodër - Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Korçë - Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Tiranë
Petraq MILO Anëtar i Këshillit Mbikëqyrës të Bankës së Shqipërisë Banka e Shqipërisë
Petref ASLLANI Prokuror - Prokuror - Prokuror - Prokuror Prokuroria Elbasan - Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Gramsh - Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Elbasan - Prokuroria e gjykatës së shkallës së parë Elbasan
Petref SULA Administrator Shoqëri Publike Ujësjellës - Kanalizimet, Sh.a, Ura Vajgurore
Petrit BICA Prokuror Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Tiranë
Petrit ÇOMO Anëtar i Këshillit të Lartë të Drejtësisë Këshilli i Lartë i Drejtësisë
Petrit HYSA Prokuror - Prokuror Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Tiranë - Prokuroria e gjykatës së shkallës së parë Tiranë
Petrit TARE Administrator Shoqëri Publike Ujësjellës - Kanalizimet, sh.a, Korçë
Petrit VASILI Deputet Legjislatura IX - Këshilli i Ministrave Kuvendi i Shqipërisë - Këshilli i Ministrave
Petrit ÇANO Prokuror - Prokuror - Prokuror Prokuroria Vlorë - Prokuroria Lushnje - Prokuroria Kruje
Petrit ELMAZAJ Administrator Shoqëri Publike Ujësjellësi sh.a, Patos
Petrit FUSHA Prokuror - Prokuror - Prokuror - Prokuror - Prokuror - Prokuror Prokuroria Tiranë - Prokuroria Shkodër - Prokuroria Tiranë - Prokuroria Tiranë - Prokuroria Tiranë - Prokuroria e gjykatës së shkallës së parë Tirane
Petrit QERIMI Prokuror Prokuroria e Apelit Vlore
Petrit SINAJ Kryebashkiak 2015 Bashkia Berat
Petrit VUKAJ Prokuror - Prokuror - Prokuror Prokuroria e gjykatës së shkallës së parë Fier - Prokuroria Fier - Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Fier
Piro KAPURANI Deputet i Parlamentit Kuvendi i Shqipërisë
Piro LUTAJ Deputet i Parlamentit Kuvendi i Shqipërisë
Pjerin NDREU Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë
Plarent NDRECA Sekretar i Përgjithshëm Ministria e Arsimit dhe Shkencës
Platin ALIÇKA Prokuror - Prokuror Prokuroria e gjykatës së shkallës së parë Elbasan - Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Elbasan
Pranvera FAGU (BEHUSHI) Drejtor i Përgjithshme i Doganave Drejtoria e Përgjithshme e Doganave
Pranvera PUSTINA (HOXHA) Prokuror - Prokuror - Prokuror Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Tiranë - Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Krujë - Prokuroria Krimeve të Rënda Shkalla e Parë
Pranvera STAFA Prokuror - Prokuror Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Elbasan - Prokuroria e gjykatës së shkallës së parë Elbasan
  • < Më para
  • 1
  • Më pas >