Buxheti sipas klasifikimit funksional ne Shqiperi 2013
  Te dhenat po ngarkohen ...

Funksioni "Te Tjera" perfshin pagesat per sherbimin e borxhit + kontigjenca per politika pagash dhe pensionesh.