Pagesa të Thesarit 2012 - 2013 (Mbi 400,000 transaksione te regjistruara)

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

  • Si i shpenzon parate administrata publike
  • Ku shkuan fondet e alokuara
  • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
  • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
  • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
  • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

Rezultate përmbledhëse

Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
All All All 561,362,898,656.08 434,624 No Limit => =>

Transaksione

Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Pershkrim fature
IPQP Tirane (3535) M E T A N I Tirane 800,000 2012-10-26 2012-10-29 5710160052012 Insti.Perg.Qenv ushqim per qente kont vazhd fat 23 09.03.2012 fh 2 09.03.2012
IPQP Tirane (3535) M E T A N I Tirane 279,000 2012-11-07 2012-11-21 6110160052012 Insti.Perg.Qenv ushqim kont vazhd 02 20.02.2012 fat 23 09.03.2012 fh 2 09.03.2012
IPQP Tirane (3535) M E T A N I Tirane 445,000 2012-08-20 2012-08-21 4810160052012 Insti.Perg.Qenv ushqim koncentrat kont vazhd 02 20.02.2012 fat 23 09.03.2012 fh 2 09.03.2012
IPQP Tirane (3535) M E T A N I Tirane 1,500,000 2012-06-05 2012-06-11 2910160052012 602-Insti.Perg.Qenv ushqim koncentrat kont vazhd 2 20.02.2012 fat 23 9.3.2012 fh 2 9.3.2012
IPQP Tirane (3535) M E T A N I Tirane 900,000 2012-04-23 2012-04-25 2010160052012 602-Insti.Perg.Qenv ushqim up 2 17.01.2012 Nj fituesi 10.02.2012 kont 2 20.02.2012 fat 23 09.03.2012 fh 2 09.03.2012
IPQP Tirane (3535) M E T A N I Tirane 795,168 2012-02-07 2012-02-16 710160052012 602-Insti.Perg.Qenv ushqim,up nr 1 dt 10.01.2012,kontrate shtese nr 1 dt 13.01.2012,fat nr 5 dt 13.01.2012,seri 86137995,fh nr 1 dt 13.01.2012
Ndermarja e punetoreve nr. 2 (3535) MEHDI ASLLANI Tirane 26,000 2012-12-07 2012-12-18 25021011552012 Nderm Punt nr 2 lik mater elektr urdh prok nr 129 dt 23.08.2012 proc verb dt 04.09.2012 fat 5 dt 07.09.2012 seri 04759155 fl huyr nr 8 dt 04.09.2012
Presidenca (3535) MEHDI ASLLANI Tirane 98,000 2012-02-08 2012-02-16 5410010012012 602-PRESIDENCA SHPENZIME DHURATA UP 128 DT 19.12.11 PV 3+4 DT 19.12.11 FAT 87 DT 26.12.11 SR 85941092 FH 75 DT 26.12.11
PIU i finacimeve te IDB - ujesjellesave (3535) (0000) (PMU)NJESIA E MENAXHIMIT TE PROJEKTEVE Tirane 55,599 2012-05-16 2012-05-16 2410069032012 231 PIU PMU SIGURIME 16.7% PRILL 2012
PIU i finacimeve te IDB - ujesjellesave (3535) (0000) (PMU)NJESIA E MENAXHIMIT TE PROJEKTEVE Tirane 72,893 2012-08-06 2012-08-09 4310069032012 231 PIU PMU SIGURIME 16.7% korrik 2012
PIU i finacimeve te IDB - ujesjellesave (3535) (0000) (PMU)NJESIA E MENAXHIMIT TE PROJEKTEVE Tirane 72,479 2012-09-17 2012-09-17 5010069032012 231 PIU PMU SIGURIME 16.7% Gusht 2012
PIU i finacimeve te IDB - ujesjellesave (3535) (0000) (PMU)NJESIA E MENAXHIMIT TE PROJEKTEVE Tirane 72,162 2012-10-18 2012-10-18 5410069032012 231 PIU PMU SIGURIME 16.7% shtator 2012
PIU i finacimeve te IDB - ujesjellesave (3535) (0000) (PMU)NJESIA E MENAXHIMIT TE PROJEKTEVE Tirane 72,015 2012-11-14 2012-11-14 5610069032012 231 PIU PMU SIGURIME 16.7% tetor 2012
PIU i finacimeve te IDB - ujesjellesave (3535) (0000) (PMU)NJESIA E MENAXHIMIT TE PROJEKTEVE Tirane 71,918 2012-12-10 2012-12-11 6910069032012 231 PIU PMU SIGURIME 16.7% nentor 2012
(T) Sherbimi i Borxhit (0000) (T) Sherbimi i Borxhit (0000) Unspecified 231,677,500 2012-06-12 2012-06-12 12.06.2012/1 interesa obl 5 vj, emetuar dt. 12.12.2008
(T) Sherbimi i Borxhit (0000) (T) Sherbimi i Borxhit (0000) Unspecified 170,625,000 2012-06-12 2012-06-12 12.06.2012/2 interesa obl 5 vj, emetuar dt. 12.12.2008
Dogana Fier (0909) 2 FAF / FIER Fier 263,000 2012-02-21 2012-02-22 1710100902012 LIKUJDIM GARANCI DOGANORE DOGANA FIER 1010090
Komuna Maminas (0707) 2 - L Durres 392,700 2012-04-10 2012-04-17 49/223700012012 2370001 KOMUNA MAMINAS 0707 LIK FAT DT 2.3.2012
Komuna Maminas (0707) 2 - L Durres 65,450 2012-04-10 2012-04-17 49/123700012012 2370001 KOMUNA MAMINAS 0707 LIK FAT DT 2.3.2012
Komuna Vaqarr (3535) 2 A - T SH.P.K. Tirane 475,819 2012-04-19 2012-04-25 6928010012012 602-KOM VAQAR SHPENZIME MIREMBJEJTEJ UP 12 DT 09.04.12 PV 3+4 DT 09.04.12+10.04.12 PV DOREZIM 16.04.12 SIT 16.04.12 FAT 170 DT 16.04.12 SR 89119772
Reparti Ushtarak Nr.5001 Tirane (3535) 2 A-P Tirane 796,320 2012-08-01 2012-08-08 233/110170812012 602,REP 5001,materiale kazermim,up nr 2139/5 dt 04.06.2012,njoftim dt 04.06.2012,kontrate nr 2139/6 dt 04.06.2012,fat nr 4 dt 13.06.2012,seri 02171304,fh nr 7 dt 13.06.2012
Universiteti Bujqesor (3535) 2 ALXURE Tirane 473,196 2012-11-23 2012-12-17 41610110412012 Univ. Bujq. rik labor fak bujq up 133 dt 20.8.12 p 16.9.12 sit 16.9.12 fat 17 dt 3.10.12 s 89199317 pv md 16.9.12
Bashkia Kamez (3535) 2 AT SHPK Tirane 79,800 2012-03-27 2012-04-11 1921660012012 602 nd/ujesjellsit kamez bl .hipoklorit up 5 dt 27.02.2012 pv 28.02.2012 fat 23 dt 29.02.2012 fat 15 dt 07.03.2012 fh 3 dt 29.02.2012fh 4 dt 07.03.2012
Bashkia Vore (3535) 2 AT SHPK Tirane 450,000 2012-04-04 2012-04-12 8221650012012 602-BASHKIA VORE BLERJE KLOR UP 22 DT 03.03.11 PV 3+4 DT 07.03.11+27.06.11 FAT 95 DT 27.06.11 FH 28 DT 27.06.11
Komuna Miras (1505) 2 AT SHPK Devoll 9,000 2012-04-10 2012-04-17 10023350012012 KOMUNA MIRAS PER 2 AT SHPK BLERJE MATERIALE PASTRIMI
Bashkia Kamez (3535) 2 AT SHPK Tirane 39,900 2012-04-13 2012-04-23 2721660012012 602 nd/ujesjellsit kamez bl hipoklorit natriumi up 14 dt 03.04.2012 pv 04.04.2012 fat 46 dt 05.04.2012 fh 10 dt 05.04.2012
Komuna Mollas (1514) 2 AT SHPK Kolonje 17,400 2012-04-11 2012-04-19 6724860012012 2486001 KOMUNA MOLLAS KOLONJE SHPENZ PER MATERIALE PER DEZINFEKTIM LIK I FAT NR 69 DT 04.04.2012 ME UP NR 10 DT 03.04.2012,FH NR 12 DT 04.04.2012
Komuna Drenove (1515) 2 AT SHPK Korçe 32,400 2012-05-16 2012-05-21 13925070012012 BLERJE KLOR FAT 103, 235. KOMUNA DRENOVE KORCE
Bashkia Kamez (3535) 2 AT SHPK Tirane 39,900 2012-06-19 2012-06-29 5321660012012 602 nd/ujesjellsit kamez bl hipoklorit natriumi up 14 dt 03.04.2012 pv 04.04.2012 fat 46 dt 05.04.2012 fh 10 dt 05.04.2012
Bashkia Kamez (3535) 2 AT SHPK Tirane 39,900 2012-09-04 2012-09-10 77 2166001 2012 ND/UJESJELLSIT KAMEZ HIPOKLORAT NATR UP 37 DT 23.08.2012 PV 24.08.2012 FAT 178 DT 27.08.2012 FH 26 DT 27.08.2012
Bashkia Kamez (3535) 2 AT SHPK Tirane 150,300 2012-09-28 2012-10-04 398 2166001 2012 BASHKIA KAMEZ BL KLORI UP 246 DT 18.09.2012 PV 18.09.2012 FAT 204 DT 24.09.2012 FH 89 DT 24.09.2012
Bashkia Kamez (3535) 2 AT SHPK Tirane 39,900 2012-11-09 2012-11-30 98 2166001 2012 Nd/Ujesjellsit Kamez bl hipoklorit NA up 25.09.2012 pv 26.09.2012 fat 210 dt 27.09.2012 fh 29 dt 27.09.2012
Komuna Drenove (1515) 2 AT SHPK Korçe 10,800 2012-11-21 2012-12-13 25625070012012 KLOR FAT 217. KOMUNA DRENOVE KORCE
Komuna Mollaj (1515) 2 AT SHPK Korçe 64,800 2012-11-16 2012-12-13 22625080012012 BLERJE KLOR KOMUNA MOLLAJ
Komuna Petrele (3535) 2 AT SHPK Tirane 19,200 2012-12-06 2012-12-17 212 2795001 2012 Kom Petrele - bl klor up 28 dt 13.11.2012 pv 17.11.2012 fat 240 dt 17.11.2012 fh 61 dt 17.11.2012
Komuna Pojan (1515) 2 AT SHPK Korçe 18,900 2012-11-27 2012-12-17 27225000012012 MATERIALE SPECIALE FAT 281. KOMUNA POJAN KORCE
Bashkia Kamez (3535) 2 AT SHPK Tirane 39,900 2012-12-10 2012-12-24 114 2166001 2012 Nd/Ujesjellsit Kamez - bl klor up 49 dt 09.11.2012 pv 10.11.2012 fat 237 dt 12.11.2012 fh 37/1 dt 12.11.2012
Drejtoria e Bujqesise Lezhe (2020) 2 L X Lezhe 300,000 2012-02-13 2012-02-20 2910050202012 DREJT BUJQES LEZHE LIK FAT.14 DT.06.02.2012
Drejtoria e Pyjeve Lezhe (2020) 2 L X Lezhe 108,720 2012-02-24 2012-03-13 1610260172012 SHERBIMI PYJOR LEZHE LIK FAT.6 DT.31.01.2012
Spitali Lezhe (2020) 2 L X Lezhe 317,252 2012-03-08 2012-03-21 4710130212012 SPITALI LEZHE LIK FAT.28 DT29.02.2012