Para dhe Pushtet


Pozicioni :

Emri :

Ne Money and Power (One Stop Integrate Data Source) jane publikuar te dhena per pasurine, te ardhurat dhe shpenzimet e deklaruara nga funksionare te larte publik. Te dhenat jane sipas deklarimeve zyrtare te nje viti te caktuar apo deklarim fillestar perpara marrjes se detyres. Ne edo rast informacioni flet per daten e plotesimit te dokumentit per Inspektoratin e Larte te Deklarimit te Pasurive ILKDP. Vee subjektit ne deklarim perfshihen edhe persona te tjere pjesetare te familjes me detyrim ligjor per te deklaruar. Deklarimi vjetor karakterizohet nga informacioni per te ardhura te krijuara ne ate vit, pasuri te fituara gjate vitit ne fjale, sikurse shpenzime per te cilat subjektet kane detyrim ligjor per deklarim. Subjektet per te cilat ka informacion ne kete rubrike jane funksionare te larte publik: President, Anetare te Keshillit te Ministrave, Kryetare te Bashkive Kryesore, Perfaqesues te Parlamentit, Gjyqtare te Nivelit te Larte, Kryeprokuror dhe titullar te institucioneve te pavarura. Ky informacion behet i hapur dhe transparent, me qellim informimin e publikut mbi interesat ekonomike dhe pasurite e funksionareve te larte publik qe perfaqesojne dhe qeverisin ne vend. Te dhenat Money and Power jane te nderlidhura me te dhena te Open Corporates Albania per shoqeri biznesi qe jane pjese e deklarimit te nje subjekti individual. Per edo subjekt eshte dhene edhe numri i indeksit te dokumentit zyrtare te dorezuar prane ILKDP, dokument nga ku jane cituar te dhenat. AIS eshte organizata qe ka krijuar databazen Para dhe Pushtet.

Lista e subjekteve (Total: 1654)

AllA B Ç D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V X Y Z


Emer Subjekti Pozicioni Institucioni
Abaz MUÇA Oficer i Policisë Gjyqsore - Prokuror Prokuroria Mat - Prokuroria Mat
Adea PIRDENI Këshilli i Ministrave - Këshilli i Ministrave PS mandati III - Zv/ministër Këshilli i Ministrave - Këshilli i Ministrave - Ministria e Drejtesise
Adelajda GJUZI Gjyqtar Gjykata e Rrethit Gjyqësor Berat
Adelina DEDJA Këshilltar Komisioni i Pavarur i Kualifikimt
Adelina FARRICI Kryebashkiak Bashkia Burrel
Adelina RISTA Deputet i Parlamentit - Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë - Kuvendi i Shqipërisë
Adelina XHEMALI Zv/ministër Ministria e Financave dhe Ekonomike
Adelina ZARKA Gjyqtar Gjykata e Rrethit Gjyqësor Fier
Adem BEKTESHI Rektor Universiteti Universiteti i Shkodrës
Adem LALA Kryebashkiak - Kryebashkiak 2015 Bashkia Has - Bashkia Has
Adia SAKIQI Ambasador Ambasada Shqiptare në Mbretërinë e Vendeve të Ulëta
Admir BELISHTA Gjyqtar Gjykatën e Rrethit Gjyqësor Korçë
Admir MALAJ Administrator Shoqëri Publike Porti Detar sh.a, Vlorë
Admir THANZA Anëtar i Gjykates Kushtetuese - Anëtar i Gjykatës së Lartë - Gjyqtar Gjykata Kushtetuese - Gjykata e Lartë - Gjykata e Lartë
Adnan HOXHA Prokuror Prokuroria e gjykatës së shkallës së parë Gjirokaster
Adnan XHOLI Prokuror - Prokuror - Prokuror Prokuroria Krimeve të Rënda - Prokuroria Posaçme Kunder Korrup e Krim Org (Spak) - Prokuroria e Përgjithshme
Adnand KOSOVA Prokuror - Prokuror - Prokuror Prokuroria e Përgjithshme - Prokuroria Krimeve të Rënda - Prokuroria e Përgjithshme
Adnand XHELILI Prokuror Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Tiranë
Adnor SHAMETI Deputet i Parlamentit - Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë - Kuvendi i Shqipërisë
Adrian CELA Administrator Shoqëri Publike OSHEE
Adrian GURMA Drejtor - Kryebashkiak - Kryebashkiak 2019-2023 - Nënprefekt Drejtoria Rajonale e Fondit të Sigurimit të Detyrueshëm të Kujdesit Shëndetësor Tiranë - Bashkia Sarandë - Bashkia Sarandë - Qarkut Sarandë
Adrian KAMENICA Koordinator Kryeministria
Adrian SHEGA Drejtor - Gjyqtar - Gjyqtar - Ndihmës Ligjor Ministria e Drejtesise - Gjykatën Administrative të Shkallës së Parë Korce - Gjykatën Administrative të Shkallës së Parë Durres - Gjykata e Lartë
Adriano DYRMISHI Oficer i Policisë Gjyqsore - Prokuror - Prokuror - Prokuror - Prokuror Prokuroria e Përgjithshme - Prokuroria Tirane - Prokuroria e gjykatës së shkallës së parë Tirane - Prokuroria Tirane - Prokuroria e gjykatës së shkallës së parë Tirane
Adriatik ALIMADHI Deputet i Parlamentit - Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë - Kuvendi i Shqipërisë
Adriatik BOCAJ Gjyqtar Gjykata e Rrethit Gjyqesor Tirane
Adriatik CAMA Prokuror - Prokuror - Prokuror Prokuria Lushnjë - Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Tiranë - Prokuroria e gjykatës së shkallës së parë Tirane
Adriatik LLALLA Prokuror i Përgjithshëm Prokuroria e Përgjithshme
Adriatik MEMA Drejtor - Drejtor - Kryebashkiak - Kryebashkiak 2019-2023 - Kryebashkiak 2023-2027 Ministria e Brendshme - Komisioni Qendor i Zgjedhjeve - Bashkia Skrapar - Bashkia Skrapar - Bashkia Skrapar
Adriatik ZOTKAJ Kryebashkiak - Kryebashkiak 2019-2023 - Kryebashkiak 2023-2027 Bashkia Poliçan - Bashkia Poliçan - Bashkia Polican
Afërdita MAHO Gjyqtar Gjykata Administrative e Shkallës së Parë Tiranë
Afërdita NDOI (VATNIKAJ) Prokuror - Prokuror - Prokuror Prokuroria Lezhë - Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Tiranë - Prokuroria e gjykatës së shkallës së parë Tirane
Afrim SHEHU Oficer i Policisë Gjyqsore - Prokuror - Prokuror - Prokuror Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Tiranë - Prokuroria e gjykatës së shkallës së parë Tirane - Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Durrës - Prokuroria e gjykatës së shkallës së parë Durrës
Afrim TAFA Drejtor Policia Berat
Agim BENDO Gjyqtar Gjykata e Apelit
Agim DALIPAJ Prokuror - Prokuror Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Lezhë - Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Tropojë
Agim DILKA Prokuror - Prokuror Prokuroria e gjykatës së shkallës së parë Elbasan - Prokuroria e Rrethit Gjyqsor Elbasan
Agim ISAKU Ambasador Ambasada Shqiptare në Sllovaki
Agim KAJMAKU Kryebashkiak - Kryebashkiak 2019-2023 Bashkia Vorë - Bashkia Vorë
Agron AGALLIU Kryetar Komune Komuna Golem