Para dhe Pushtet


TE DHENA TE PERGJITHSHME


TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2016
Kategoria Pershkrimi dhe burimi
Të ardhura nga Paga dhe Shpërblimet
1) Të ardhura neto nga paga si gjyqtar i Gjykatës së Lartë, 1 566 462 lekë.
2) Të ardhura si honorare nga mësimdhënia, 35 000 lekë.
Të ardhura nga BonuseTë ardhura nga pagesa kalimtare, 114 176 lekë.
Të ardhura si Këshilltarë/Anëtarë BordeshNuk ka
Të ardhura nga interesa bankare dhe të kredidhëniesTë ardhura dhe interesa nga obligacione thesari, 65 479 lekë, pjesë e regjimit martesor (50 % me 50 % me bashkëshorten).
Të ardhura QiradhënieNuk ka
Të ardhura nga Bizneset dhe Sipërmarrjet individualeNuk ka
Të ardhurat nga Ortakëri/AksioneNuk ka
Të ardhura nga Publikimet dhe e drejta e AutoritNuk ka
Të ardhura nga Çelje TrashëgimiNuk ka
Të ardhura të personave pjesë e Certifikatës FamiljareBashkëshortja, zonja Elvira Alibali, të ardhura vjetore nga aktiviteti privat si notere, 5 903 291 lekë, nga të cilat 2 979 827 lekë është fitimi neto.
Të Ardhura nga Detyrime të Shlyera nga të TretëNuk ka
Të ardhura vjetore si % ndaj të ardhurave të pagës nga ky funksion
Të tjera
1) Gjendja cash në kartën e debitit të pagës, 873 943 lekë, pjesë e regjimit martesor (50 % me 50 % me bashkëshorten).
2) Gjendja cash 1 400 000 lekë, pjesë e regjimit martesor (50 % me 50 % me bashkëshorten).


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2016
expenseDesc

1) Shlyerje detyrimi në vlerën 10 000 euro, pagesa e një kësti sipas kontratës së sipërmarrjes, pjesë e regjimit martesor (50 % me 50 % me bashkëshorten).
2) Vajza, znj. Arsela Thanza, pronare e një autoveture tip 'VW Golf', blerë me të ardhurat e prindërve, 420 000 lekë.