Para dhe Pushtet


Pozicioni :

Emri :

Ne Money and Power (One Stop Integrate Data Source) jane publikuar te dhena per pasurine, te ardhurat dhe shpenzimet e deklaruara nga funksionare te larte publik. Te dhenat jane sipas deklarimeve zyrtare te nje viti te caktuar apo deklarim fillestar perpara marrjes se detyres. Ne edo rast informacioni flet per daten e plotesimit te dokumentit per Inspektoratin e Larte te Deklarimit te Pasurive ILKDP. Vee subjektit ne deklarim perfshihen edhe persona te tjere pjesetare te familjes me detyrim ligjor per te deklaruar. Deklarimi vjetor karakterizohet nga informacioni per te ardhura te krijuara ne ate vit, pasuri te fituara gjate vitit ne fjale, sikurse shpenzime per te cilat subjektet kane detyrim ligjor per deklarim. Subjektet per te cilat ka informacion ne kete rubrike jane funksionare te larte publik: President, Anetare te Keshillit te Ministrave, Kryetare te Bashkive Kryesore, Perfaqesues te Parlamentit, Gjyqtare te Nivelit te Larte, Kryeprokuror dhe titullar te institucioneve te pavarura. Ky informacion behet i hapur dhe transparent, me qellim informimin e publikut mbi interesat ekonomike dhe pasurite e funksionareve te larte publik qe perfaqesojne dhe qeverisin ne vend. Te dhenat Money and Power jane te nderlidhura me te dhena te Open Corporates Albania per shoqeri biznesi qe jane pjese e deklarimit te nje subjekti individual. Per edo subjekt eshte dhene edhe numri i indeksit te dokumentit zyrtare te dorezuar prane ILKDP, dokument nga ku jane cituar te dhenat. AIS eshte organizata qe ka krijuar databazen Para dhe Pushtet.

Lista e subjekteve (Total: 1654)

AllA B Ç D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V X Y Z


Emer Subjekti Pozicioni Institucioni
Alma KODRALIU Gjyqtar - Gjyqtar - Gjyqtar - Ndihmes Gjykata e Rrethit Gjyqesor Tirane - Gjykata e Rrethit Gjyqesor Pogradec - Gjykata së shkallës së parë Tirane - Gjykata e Lartë
Alma KOLGJOKA Gjyqtar Gjykatën e Rrethit Gjyqësor Kruje
Alma LIÇAJ Gjyqtar - Gjyqtar Gjykatën e Apelit Vlorë - Gjykatën e Rrethit Gjyqësor Vlorë
Alma MUÇA Prokuror - Prokuror Prokuroria Tirane - Prokuroria e Përgjithshme
Almira XHEMBULLA Deputet i Parlamentit - Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë - Kuvendi i Shqipërisë
ALQI BLLAKO Deputet i Parlamentit - Deputet Zgjedhje 2021 - Sekretar i Përgjithshëm Kuvendi i Shqipërisë
      *Mandat i ndërprerë - Kuvendi i Shqipërisë
*Mandat i ndërprerë - Ministria e Mjedisit
Altin ABDIU Gjyqtar Gjykata e Rrethit Gjyqësor Tirane
Altin BINAJ Prokuror - Prokuror - Prokuror - Prokuror - Prokuror Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Durrës - Prokuroria e Përgjithshme - Prokuroria e Apelit Vlore - Prokuroria Vlore - Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Fier
Altin ÇOMO Kryebashkiak Bashkia Libohovë
Altin DUMANI Prokuror - Prokuror - Prokuror - Prokuror Prokuroria Krimeve të Rënda - Prokuroria Tiranë - Prokuroria Posaçme Kunder Korrup e Krim Org (Spak) - Prokuroria e Apelit Tiranë
Altin QATO Drejtor Drejtor i Drejtorise Vendore të Policisë Elbasan
Altin SHKURTI Gjyqtar Gjykata e Rrethit Gjyqësor Tirane
Altin TOSKA Kryebashkiak - Kryebashkiak 2015 Bashkia Cërrik - Bashkia Cërrik
Altina NASUFI Gjyqtar - Gjyqtar Gjykata e Rrethit Diber - Gjykata e Apelit
Altina XHOXHAJ Anëtar i Gjykates Kushtetuese - Gjyqtar - Gjyqtar Gjykata Kushtetuese - Gjykata Kushtetuese - Gjykata e Shkalles së Parë Tiranë
Amarilda XHAFERRI (XHYHERI) Inspektor - Ndihmës Ligjor Drejtoria Rajonale Tatimore Vlorë - Komisioni i Pavarur i Kualifikimit
Amarildo LACI Gjyqtar Gjykata Administrative e Apelit Tirane
Amra ÇELA (BAROVA) Deputet i Parlamentit - Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë - Kuvendi i Shqipërisë
Anastas ANGJELI Deputet i Parlamentit - Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë - Kuvendi i Shqipërisë
Andi ÇELIKU Anëtar i Gjykatës së Lartë - Gjyqtar Gjykata e Lartë - Gjykata e Lartë
Andi CIVICI Gjyqtar - Gjyqtar Gjykata e Apelit Vlorë - Gjykata e Apelit
Andi MAHILA Administrator Shoqëri Publike Universiteti i Mjekesise Tirane
Andi PËRMETI Deputet i Parlamentit - Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë - Kuvendi i Shqipërisë
Andi POGAÇE Prokuror - Prokuror - Prokuror Prokuroria e gjykatës së shkallës së parë Tirane - Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Fier - Prokuroria e gjykatës së shkallës së parë Fier
Andi SEFERI Nënkryetar Bashkia Tiranë
Andia ULLIRI Deputet i Parlamentit - Deputet Zgjedhje 2021 Kuvendi i Shqipërisë - Kuvendi i Shqipërisë
Andis SALLA Kryebashkiak - Kryebashkiak 2019-2023 - Kryebashkiak 2023-2027 Bashkia Cërrik - Bashkia Cërrik - Bashkia Cerrik
Andon FRROKAJ Deputet i Parlamentit - Deputet Legjislatura IX - Kryebashkiak Kuvendi i Shqipërisë - Kuvendi i Shqipërisë - Bashkia Mamurras
Andrea MALIQARI Rektor Universiteti Universiteti Politeknik i Tiranës
Andrea MARTO Deputet i Parlamentit - Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë - Kuvendi i Shqipërisë
Andri YMERI Gjyqtar Gjykata e Rrethit Gjyqësor Shkoder
Anduel TAHIRAJ Deputet i Parlamentit - Deputet Zgjedhje 2021 Kuvendi i Shqipërisë - Kuvendi i Shqipërisë
Anduel XHINDI Deputet i Parlamentit - Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë - Kuvendi i Shqipërisë
Ani DYRMISHI Administrator Shoqëri Publike Hekurudha Shqiptare
Anila AGALLIU Deputet i Parlamentit Kuvendi i Shqipërisë
Anila BEBEÇI Prokuror - Prokuror Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Durrës - Prokuroria e gjykatës së shkallës së parë Durrës
Anila DENAJ Deputet i Parlamentit - Deputet Zgjedhje 2021 - Drejtor - Këshilli i Ministrave - Këshilli i Ministrave PS mandati II - Këshilli i Ministrave PS mandati III Kuvendi i Shqipërisë - Kuvendi i Shqipërisë - Fondi i Sigurimit të Detyrueshëm të Kujdesit Shëndetësor - Këshilli i Ministrave - Këshilli i Ministrave - Këshilli i Ministrave
Anila GALANXHI PAPPA Prokuror - Prokuror Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Vlorë - Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Tiranë
Anila GURI Gjyqtar Gjykata e Rrethit Tiranë
Anila KARANXHA Gjyqtar Gjykata e Rrethit Gjyqesor Tirane