Para dhe Pushtet


Pozicioni :

Emri :

Ne Money and Power (One Stop Integrate Data Source) jane publikuar te dhena per pasurine, te ardhurat dhe shpenzimet e deklaruara nga funksionare te larte publik. Te dhenat jane sipas deklarimeve zyrtare te nje viti te caktuar apo deklarim fillestar perpara marrjes se detyres. Ne edo rast informacioni flet per daten e plotesimit te dokumentit per Inspektoratin e Larte te Deklarimit te Pasurive ILKDP. Vee subjektit ne deklarim perfshihen edhe persona te tjere pjesetare te familjes me detyrim ligjor per te deklaruar. Deklarimi vjetor karakterizohet nga informacioni per te ardhura te krijuara ne ate vit, pasuri te fituara gjate vitit ne fjale, sikurse shpenzime per te cilat subjektet kane detyrim ligjor per deklarim. Subjektet per te cilat ka informacion ne kete rubrike jane funksionare te larte publik: President, Anetare te Keshillit te Ministrave, Kryetare te Bashkive Kryesore, Perfaqesues te Parlamentit, Gjyqtare te Nivelit te Larte, Kryeprokuror dhe titullar te institucioneve te pavarura. Ky informacion behet i hapur dhe transparent, me qellim informimin e publikut mbi interesat ekonomike dhe pasurite e funksionareve te larte publik qe perfaqesojne dhe qeverisin ne vend. Te dhenat Money and Power jane te nderlidhura me te dhena te Open Corporates Albania per shoqeri biznesi qe jane pjese e deklarimit te nje subjekti individual. Per edo subjekt eshte dhene edhe numri i indeksit te dokumentit zyrtare te dorezuar prane ILKDP, dokument nga ku jane cituar te dhenat. AIS eshte organizata qe ka krijuar databazen Para dhe Pushtet.

Lista e subjekteve (Total: 1534)

AllA B Ç D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V X Y Z


Emer Subjekti Pozicioni Institucioni
Bledar ÇUÇI Deputet Legjislatura IX - Deputet Zgjedhje 2021 - Këshilli i Ministrave - Këshilli i Ministrave PS mandati II - Këshilli i Ministrave PS mandati III Kuvendi i Shqipërisë - Kuvendi i Shqipërisë - Këshilli i Ministrave - Këshilli i Ministrave - Keshilli i Ministrave
Bledar MAKSUTI Oficer i Policisë Gjyqsore - Prokuror - Prokuror - Prokuror Prokuroria Krimeve të Rënda - Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Kurbin - Prokuroria e Përgjithshme - Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Tiranë
Bledar MUSTAFARAJ Prokuror Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Elbasan
Bledar SKËNDERI Anëtar i Komisionit Qëndror të Zgjedhjeve - Zëvendës Drejtor Komisioni Qëndror i Zgjedhjeve - Drejtoria e Përgjithshme e Burgjeve
Bledjon NALLBATI Deputet Zgjedhje 2021 - Kryebashkiak 2015 Kuvendi i Shqipërisë - Bashkia Devoll
Blendi KLOSI Deputet i Parlamentit - Deputet Legjislatura IX - Deputet Zgjedhje 2021 - Këshilli i Ministrave - Këshilli i Ministrave PS mandati II Kuvendi i Shqipërisë - Kuvendi i Shqipërisë - Kuvendi i Shqipërisë - Këshilli i Ministrave - Këshilli i Ministrave
Blerim SHERA Kryebashkiak 2023-2027 Bashkia Vore
Blerim TOMINAJ Prokuror - Prokuror Prokuroria Tiranë - Prokuroria Krimeve të Rënda Shkalla e Parë
Blerina GJYLAMETI Deputet Legjislatura IX - Deputet Zgjedhje 2021 Kuvendi i Shqipërisë - Kuvendi i Shqipërisë
Blerina ZHUPA Këshilltar Komisioni i Pavarur i Kualifikimit
Blerona HASA Gjyqtar - Gjyqtar Gjykata e Shkallës së Parë, Korce - Gjykata e Apelit
Blerta HAMZA Prokuror - Prokuror Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Pogradec - Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Shkodër
Blerta MARKU (ÇIBUKU) Gjyqtar Gjykata e Rrethit Gjyqësor Gjirokaster
Bora MUZHAQI Këshilli i Ministrave PS mandati III - Zv/ministër Këshilli i Ministrave - Ministria e Arsimit
Borana KORITARI Keshilltar Ligjor Komisioni i Pavarur i Kualifikimit
Brahim DRAGJOSHI Prokuror Prokuroria e Apelit Shkoder
Brikena UKPERAJ Anëtarë i KLGJ-së - Gjyqtar Këshilli i Lartë Gjyqësor - Gjykatën e Apelit Vlore
Brisida SHEHAJ Drejtor i Përgjithshëm i Tatimeve Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve
Brunilda BEKTESHI (VASHA) Komisioner KPK KPK
Brunilda KADI Anëtar i Këshillit të Lartë të Drejtësisë - Anëtarë i KLGJ-së - Gjyqtar Këshilli i Lartë i Drejtësisë - Këshilli i Lartë Gjyqësor - Gjykatën e Rrethit Gjyqësor Tirane
Bujar CELA Deputet Legjislatura IX - Deputet Zgjedhje 2021 Kuvendi i Shqipërisë - Kuvendi i Shqipërisë
Bujar ÇIÇI Prokuror - Prokuror Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Kruje - Prokuroria e gjykatës së shkallës së parë Krujë
Bujar DERVENI Deputet i Parlamentit Kuvendi i Shqipërisë
Bujar DIDA Ambasador Ambasada Shqiptare në Japoni
Bujar HOTI Prokuror Prokuroria e Apelit Durres
Bujar HOXHA Prokuror - Prokuror Prokuroria Elbasan - Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Tiranë
Bujar HUQI Kryebashkiak Bashkia Manëz
Bujar KLLOGJRI Deputet i Parlamentit Kuvendi i Shqipërisë
Bujar LESKAJ Deputet Zgjedhje 2021 - Kryetar i Kontrollit të Lartë të Shtetit Kuvendi i Shqipërisë - Kontrolli i Lartë i Shtetit
Bujar MEMIA Prokuror - Prokuror - Prokuror - Prokuror Prokuroria Pogradec - Prokuroria Kruje - Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Kurbin - Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Kavajë
Bujar MUÇA Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë
Bujar NISHANI Anëtar i Këshillit të Lartë të Drejtësisë - President i Republikës Këshilli i Lartë i Drejtësisë - Presidencë
Bujar SHESHI Anëtarë i KLP-së - Prokuror - Prokuror Këshilli i Lartë i Prokurorisë - Prokuroria e Përgjithshme - Prokuroria e Apelit per Krime te Renda
Bukurije MEMISHA Këshilltar KPK
Bukurosh MACI Kryebashkiak 2023-2027 Bashkia Peqin
Ceno KLOSI Drejtor Agjencia Kombëtare e Ujësjellës Kanalizimeve dhe Infrastrukturës së Mbetjeve
Çesk MILLJA Prefekt Qarku Shkodër
Çlirim SHAHINI Oficer i Policisë Gjyqsore - Prokuror - Prokuror Prokuroria Sarandë - Prokuroria Sarandë - Prokuroria e gjykatës së shkallës së parë Lushnje
Çlirim SINO Oficer i Policisë Gjyqsore - Prokuror - Prokuror Prokuroria Fier - Prokuroria e gjykatës së shkallës së parë Fier - Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Fier
Dajna SORENSEN Zv/ministër Ministria e Financave dhe Ekonomise