Para dhe Pushtet


Pozicioni :

Emri :

Ne Money and Power (One Stop Integrate Data Source) jane publikuar te dhena per pasurine, te ardhurat dhe shpenzimet e deklaruara nga funksionare te larte publik. Te dhenat jane sipas deklarimeve zyrtare te nje viti te caktuar apo deklarim fillestar perpara marrjes se detyres. Ne edo rast informacioni flet per daten e plotesimit te dokumentit per Inspektoratin e Larte te Deklarimit te Pasurive ILKDP. Vee subjektit ne deklarim perfshihen edhe persona te tjere pjesetare te familjes me detyrim ligjor per te deklaruar. Deklarimi vjetor karakterizohet nga informacioni per te ardhura te krijuara ne ate vit, pasuri te fituara gjate vitit ne fjale, sikurse shpenzime per te cilat subjektet kane detyrim ligjor per deklarim. Subjektet per te cilat ka informacion ne kete rubrike jane funksionare te larte publik: President, Anetare te Keshillit te Ministrave, Kryetare te Bashkive Kryesore, Perfaqesues te Parlamentit, Gjyqtare te Nivelit te Larte, Kryeprokuror dhe titullar te institucioneve te pavarura. Ky informacion behet i hapur dhe transparent, me qellim informimin e publikut mbi interesat ekonomike dhe pasurite e funksionareve te larte publik qe perfaqesojne dhe qeverisin ne vend. Te dhenat Money and Power jane te nderlidhura me te dhena te Open Corporates Albania per shoqeri biznesi qe jane pjese e deklarimit te nje subjekti individual. Per edo subjekt eshte dhene edhe numri i indeksit te dokumentit zyrtare te dorezuar prane ILKDP, dokument nga ku jane cituar te dhenat. AIS eshte organizata qe ka krijuar databazen Para dhe Pushtet.

Lista e subjekteve (Total: 1462)

AllA B Ç D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V X Y Z


Emer Subjekti Pozicioni Institucioni
Durim BEDINI Prokuror - Prokuror Prokuroria e Rrethit Elbasan - Prokuroria e Rrethit Kavajë
Durim RROSHI Kryebashkiak 2015 Bashkia Memaliaj
Dylaver SHIMAJ Drejtor i Policisë së Shtetit Policia Dibër
Edi PALOKA Deputet Legjislatura IX - Deputet Zgjedhje 2021 Kuvendi i Shqipërisë - Kuvendi i Shqipërisë
Edi RAMA Deputet Zgjedhje 2021 - Këshilli i Ministrave - Këshilli i Ministrave PS mandati II - Këshilli i Ministrave PS mandati III Kuvendi i Shqipërisë - Këshilli i Ministrave - Këshilli i Ministrave - Kryeministër
Edina KURTI (MALIQATI) Oficer i Policisë Gjyqsore - Prokuror - Prokuror Prokuroria e Rrethit Durrës - Prokuroria e Rrethit Kavajë - Prokuroria e gjykatës së shkallës së parë Kavajë
Ediola BRAHA Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë
Edison MEMOLLA Kryebashkiak 2019-2023 Bashkia Rrogozhine
Edison ADEMI Oficer i Policisë Gjyqsore - Prokuror - Prokuror - Prokuror Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Berat - Prokuroria Vlorë - Prokuroria e gjykatës së shkallës së parë Vlorë - Prokuroria e gjykatës së shkallës së parë Sarandë
Edlira BODE Deputet Legjislatura IX - Drejtor ekzekutiv Kuvendi i Shqipërisë - Spitali Rajonal, Korçë
Edlira ÇEKREZI Deputet i Parlamentit Kuvendi i Shqipërisë
Edlira CUFI Prokuror Prokuroria Shkodër
Edlira HYSENI Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë
Edlira JORGAQI(KRIPA) Anëtar i Komisionit Qëndror të Zgjedhjeve - Drejtor ekzekutiv - Drejtor ekzekutiv - Drejtor ekzekutiv Komisioni Qëndror i Zgjedhjeve - Ministria e Drejtësisë - Prokuroria e Përgjithshme - Ministria e Drejtësisë
Edlira LUÇI Anëtar i Këshillit Mbikëqyrës të Bankës së Shqipërisë Banka e Shqipërisë
Edlira PETRI Gjyqtar Gjykata e Apelit
Edmond ÇAÇA Ambasador Ambasada Shqiptare në Katar
Edmond GOGO Gjyqtar Gjykata e Apelit
Edmond HAXHINASTO Deputet Legjislatura IX - Këshilli i Ministrave Kuvendi i Shqipërisë - Këshilli i Ministrave
Edmond HYKA Prokuror - Prokuror Prokuroria e Apelit Durrës - Prokuroria e Apelit Tiranë
Edmond ISLAMAJ Gjyqtar Gjykata e Lartë
Edmond KARIQI Prokuror - Prokuror - Prokuror - Prokuror - Prokuror - Prokuror Prokuroria shkallës së parë Kukes - Prokuroria Kavajë - Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Durres - Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Kurbin - Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Kavajë - Prokuroria shkallës së parë Kavajë
Edmond KOLOSHI Prokuror - Prokuror - Prokuror - Prokuror - Prokuror Prokuroria e gjykatës së shkallës së parë Durres - Prokuroria Lezhë - Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Durres - Prokuroria Lezhë - Prokuroria e gjykatës së shkallës së parë Lezhë
Edmond LEKA Deputet Legjislatura IX Deputet i Parlamentit
Edmond PANARITI Deputet Legjislatura IX - Këshilli i Ministrave Kuvendi i Shqipërisë - Këshilli i Ministrave
Edmond RRUSHI Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë
Edmond SHYTKO Prokuror - Prokuror Prokuroria Korçë - Prokuroria e gjykatës së shkallës së parë Korçe
Edmond SPAHO Deputet i Parlamentit - Deputet Legjislatura IX - Deputet Zgjedhje 2021 - Drejtor ekzekutiv - Drejtor i Përgjithshëm - Drejtor i Përgjithshëm Kuvendi i Shqipërisë - Kuvendi i Shqipërisë - Kuvendi i Shqipërisë - Autoritetit Shëndetësor Rajonal Tiranë - Shërbimeve Mbështetëse - Ministria e Shëndetësisë - Ministria e Shëndetësisë
Edmond STOJKU Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë
Edmond SULAJ Drejtor i Policisë së Shtetit Drejtor i Drejtorisë Vendore të Policisë Kukës
Edmond TARKAJ Drejtor i Policisë së Shtetit Policia Dibër
Edmond THEMELKO Kryebashkiak 2015 Bashkia Pustec
Edmond TRAKO Ambasador Ambasada Shqiptare në Portugali
Edmond VERÇANI Drejtor ekzekutiv - Sekretar i Përgjithshëm Kuvendi i Shqiperise - Komisioni i Pavarur i Kualifikimit
Edmond ZEJNO Deputet i Parlamentit Kuvendi i Shqipërisë
Edona BILALI Deputet Zgjedhje 2021 - Këshilli i Ministrave PS mandati III Kuvendi i Shqipërisë - Keshilli i Ministrave
Edrin FIDHE Drejtor ekzekutiv - Keshilltar Ligjor Komisioneri për të Drejtën e Informimit dhe Mbrojtjen e të Dhënave Personale - Komisioni i Pavarur i Kualifikimit
Eduard DURO Inspektor - Kryebashkiak 2019-2023 Drejtoria e Tatim Taksave Devoll - Bashkia Devoll
Eduard HALIMI Deputet i Parlamentit Kuvendi i Shqipërisë
Eduard MERKAJ Drejtor i Policisë së Shtetit Drejtor i Departamentit te Kufirit dhe Emigracionit