Para dhe Pushtet


Pozicioni :

Emri :

Ne Money and Power (One Stop Integrate Data Source) jane publikuar te dhena per pasurine, te ardhurat dhe shpenzimet e deklaruara nga funksionare te larte publik. Te dhenat jane sipas deklarimeve zyrtare te nje viti te caktuar apo deklarim fillestar perpara marrjes se detyres. Ne edo rast informacioni flet per daten e plotesimit te dokumentit per Inspektoratin e Larte te Deklarimit te Pasurive ILKDP. Vee subjektit ne deklarim perfshihen edhe persona te tjere pjesetare te familjes me detyrim ligjor per te deklaruar. Deklarimi vjetor karakterizohet nga informacioni per te ardhura te krijuara ne ate vit, pasuri te fituara gjate vitit ne fjale, sikurse shpenzime per te cilat subjektet kane detyrim ligjor per deklarim. Subjektet per te cilat ka informacion ne kete rubrike jane funksionare te larte publik: President, Anetare te Keshillit te Ministrave, Kryetare te Bashkive Kryesore, Perfaqesues te Parlamentit, Gjyqtare te Nivelit te Larte, Kryeprokuror dhe titullar te institucioneve te pavarura. Ky informacion behet i hapur dhe transparent, me qellim informimin e publikut mbi interesat ekonomike dhe pasurite e funksionareve te larte publik qe perfaqesojne dhe qeverisin ne vend. Te dhenat Money and Power jane te nderlidhura me te dhena te Open Corporates Albania per shoqeri biznesi qe jane pjese e deklarimit te nje subjekti individual. Per edo subjekt eshte dhene edhe numri i indeksit te dokumentit zyrtare te dorezuar prane ILKDP, dokument nga ku jane cituar te dhenat. AIS eshte organizata qe ka krijuar databazen Para dhe Pushtet.

Lista e subjekteve (Total: 1614)

AllA B Ç D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V X Y Z


Emer Subjekti Pozicioni Institucioni
Artur BUSHI Deputet i Parlamentit - Kryebashkiak - Kryebashkiak 2015 - Kryebashkiak 2019-2023 - Kryebashkiak 2023-2027 Kuvendi i Shqipërisë - Bashkia Krujë - Bashkia Krujë - Bashkia Krujë - Bashkia Kruje
Artur CARA Oficer i Policisë Gjyqsore - Prokuror - Prokuror - Prokuror Prokuroria Vlorë - Prokuroria e gjykatës së shkallës së parë Tirane - Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Fier - Prokuroria e gjykatës së shkallës së parë Fier
Artur GAXHA Gjyqtar - Gjyqtar Gjykata e Apelit - Gjykata e Shkallës së Parë, Tiranë
Artur ISMAJLUKAJ Oficer i Policisë Gjyqsore - Prokuror - Prokuror Prokuroria Tropojë - Prokuroria Tropojë - Prokuroria e gjykatës së shkallës së parë Elbasan
Artur KALAJA Anëtar i Gjykatës së Lartë - Gjyqtar - Gjyqtar - Gjyqtar Gjykata e Lartë - Gjykata e Rrethit Gjyqësor Elbasan - Gjykata e Apelit - Gjykata e Rrethit Gjyqësor Tirane
Artur KUKO Ambasador Ambasada Shqiptare në NATO
Artur MALAJ Gjyqtar Gjykata Administrative e Apelit Tirane
Artur METANI Avokati i Pergjithshem i Shtetit - Drejtor - Inspektor - Këshilltar Avokatura e Shtetit - Kryeministria - Inspektoriati i Lartë i Drejtësisë - Presidenti i Republikes
Artur ROSHI Deputet i Parlamentit - Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë - Kuvendi i Shqipërisë
Artur SELMANI Prokuror Prokuroria e Përgjithshme
Asim VOKSHI Anëtar i Gjykatës së Lartë - Gjyqtar - Gjyqtar Gjykata e Lartë - Gjykata e Apelit - Gjykata e Rrethit Gjyqësor Tirane
Asllan BARJAMAJ Prokuror - Prokuror - Prokuror - Prokuror Prokuroria e Rrethit Gjyqsor Vlorë - Prokuroria e Rrethit Gjyqsor Gjirokastër - Prokuroria e Rrethit Gjyqsor Përmet - Prokuroria e gjykatës së shkallës së parë Permet
Asllan DOGJANI Deputet i Parlamentit - Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë - Kuvendi i Shqipërisë
Aspasjana KONGO Zv/ministër Ministria e Arsimit, Sportit dhe Rinise
Asqeri KUQJA Kryebashkiak Bashkia Belsh
Astrit ALIAJ Prefekt Qarku Gjirokastër
Astrit FAQOLLI Gjyqtar Gjykata e Rrethit Gjyqesor Tiranë
Astrit HALILAJ Drejtor - Drejtor - Oficer i Policisë Gjyqsore - Prokuror Drejtoria e Policisë së Shtetit - Ministria e Brendshme - Prokuroria Tiranë - Prokuroria e gjykatës së shkallës së parë Shkodër
Astrit HAXHIALUSHI Anëtar i Këshillit të Lartë të Drejtësisë - Gjyqtar Këshilli i Lartë i Drejtësisë - Gjykata e Apelit
Astrit KALAJA Gjyqtar Gjykata e Apelit Shkoder
Astrit PATOZI Deputet i Parlamentit Kuvendi i Shqipërisë
Astrit SHEMA Gjyqtar Gjykata Administrative e Shkallës së Parë Vlore
Astrit VELIAJ Deputet i Parlamentit - Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë - Kuvendi i Shqipërisë
Atalanta ZEQIRAJ Gjyqtar - Gjyqtar Gjykata e Rrethit Gjyqësor Vlorë - Gjyqtare në Gjykatën e Posaçme të Shkallës së Parë për Korrupsionin dhe Krimin e Organizuar
Aulon PASHAJ Gjyqtar Gjykata e Rrethit Tropoje
Aurel ARAPI Gjyqtar Gjykata e Rrethit Kurbin
Aurel ZARKA Oficer i Policisë Gjyqsore - Prokuror Prokuroria Krimeve të Rënda - Prokuroria e Rrethit Vlorë
Aurora ALIMADHI Sekretar i Përgjithshëm Ministria e Energjisë dhe Industrisë
Aurora HAJRO Prokuror Prokuroria e gjykatës së shkallës së parë Sarande
Aurora MARA Deputet i Parlamentit - Deputet Legjislatura IX - Deputet Zgjedhje 2021 Kuvendi i Shqipërisë - Kuvendi i Shqipërisë - Kuvendi i Shqipërisë
Avni KRAJA Prokuror - Prokuror - Prokuror - Prokuror - Prokuror Prokuroria e gjykatës së shkallës së parë Tirane - Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Tiranë - Prokuroria Krujë - Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Shkodër - Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Tiranë
Avni SEJDI Gjyqtar - Gjyqtar - Gjyqtar Gjykata e Rrethit Gjyqësor Mirditë - Gjykata e Rrethit Gjyqësor Pukë - Gjykata Administrative e Shkallës së Parë Tiranë
Baftjar ZEQAJ Administrator Shoqëri Publike - Deputet i Parlamentit - Deputet Zgjedhje 2021 - Kryebashkiak Albpetrol SHA - Kuvendi i Shqipërisë - Kuvendi i Shqipërisë - Bashkia Fier
BAHRI SHAQIRI Zv/ministër Ministria e Transportit dhe Infrastruktures
Bajazit KARRIQI Kryebashkiak Bashkia Përrenjas
Bajram BEGAJ President i Republikës Presidenca
Bajram BRECANI Prokuror - Prokuror - Prokuror Prokuroria e gjykatës së shkallës së parë Elbasan - Prokuroria e Rrethit Gjyqsor Krujë - Prokuroria e Rrethit Gjyqsor Elbasan
Baki BALA Prefekt Qarku Fier
Bamir TOPI President i Republikës Presidencë
Bardh SPAHIA Deputet i Parlamentit - Deputet Legjislatura IX - Kryebashkiak - Kryebashkiak 2019-2023 Kuvendi i Shqipërisë - Kuvendi i Shqipërisë - Bashkia Shkodër - Bashkia Shkodër