Para dhe Pushtet


Pozicioni :

Emri :

Ne Money and Power (One Stop Integrate Data Source) jane publikuar te dhena per pasurine, te ardhurat dhe shpenzimet e deklaruara nga funksionare te larte publik. Te dhenat jane sipas deklarimeve zyrtare te nje viti te caktuar apo deklarim fillestar perpara marrjes se detyres. Ne edo rast informacioni flet per daten e plotesimit te dokumentit per Inspektoratin e Larte te Deklarimit te Pasurive ILKDP. Vee subjektit ne deklarim perfshihen edhe persona te tjere pjesetare te familjes me detyrim ligjor per te deklaruar. Deklarimi vjetor karakterizohet nga informacioni per te ardhura te krijuara ne ate vit, pasuri te fituara gjate vitit ne fjale, sikurse shpenzime per te cilat subjektet kane detyrim ligjor per deklarim. Subjektet per te cilat ka informacion ne kete rubrike jane funksionare te larte publik: President, Anetare te Keshillit te Ministrave, Kryetare te Bashkive Kryesore, Perfaqesues te Parlamentit, Gjyqtare te Nivelit te Larte, Kryeprokuror dhe titullar te institucioneve te pavarura. Ky informacion behet i hapur dhe transparent, me qellim informimin e publikut mbi interesat ekonomike dhe pasurite e funksionareve te larte publik qe perfaqesojne dhe qeverisin ne vend. Te dhenat Money and Power jane te nderlidhura me te dhena te Open Corporates Albania per shoqeri biznesi qe jane pjese e deklarimit te nje subjekti individual. Per edo subjekt eshte dhene edhe numri i indeksit te dokumentit zyrtare te dorezuar prane ILKDP, dokument nga ku jane cituar te dhenat. AIS eshte organizata qe ka krijuar databazen Para dhe Pushtet.

Lista e subjekteve (Total: 80)

AllA B Ç D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V X Y Z


Emer Subjekti Pozicioni Institucioni
Adnand XHELILI Prokuror Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Tiranë
Adriatik CAMA Prokuror Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Tiranë
Afërdita NDOI (VATNIKAJ) Prokuror Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Tiranë
Afrim SHEHU Oficer i Policisë Gjyqsore Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Tiranë
Alket MERSINI Prokuror Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Tiranë
Alketa ZIFLA Prokuror Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Tiranë
Anila GALANXHI PAPPA Prokuror Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Tiranë
Antoneta SEVDARI (BEJKO) Prokuror Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Tiranë
Apostol PRIFTI Prokuror Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Tiranë
Ardian BRAHO Prokuror Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Tiranë
Arian PERMETI Prokuror Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Tiranë
Armand GURAKUQI Prokuror Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Tiranë
Armida HAMITI (MOÇKA) Prokuror Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Tiranë
Artan LULAJ Prokuror Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Tiranë
Avni KRAJA Prokuror - Prokuror Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Tiranë - Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Tiranë
Besnik CENGU Oficer i Policisë Gjyqsore Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Tiranë
Bujar HOXHA Prokuror Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Tiranë
Denisa ASKO Prokuror Prokuroria e Rrethit Gjyqesor Tirane
Dritan NUSHI Prokuror Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Tiranë
Dritan PEKA Prokuror Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Tiranë
Dritan RRESHKA Prokuror Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Tiranë
Elfrida BREGOVA Prokuror - Prokuror Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Tiranë - Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Tiranë
Elida KAÇKINI (CELAMI) Prokuror - Prokuror Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Tiranë - Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Tiranë
Elina KOMBI Prokuror Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Tiranë
ELIO MAZREKU Prokuror Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Tiranë
Elsa KAREÇI Prokuror Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Tiranë
Elsa MIHA Prokuror Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Tiranë
Endrit BIMI Prokuror Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Tiranë
Enkeleda MILLONAI Prokuror Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Tiranë
Erion PANO Prokuror Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Tiranë
Eriselda BALA Prokuror Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Tiranë
Erjon IMERAJ Prokuror Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Tirane
Erjon SHEHAJ Oficer i Policisë Gjyqsore Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Tiranë
Ermir BETA Prokuror Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Tiranë
Ervin KARANXHA Prokuror Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Tiranë
Ervisa HYKA Prokuror Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Tiranë
Esmeralda KESHI(CAMI) Prokuror Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Tiranë
Genci QANA Prokuror Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Tiranë
Genti XHOLI Prokuror Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Tiranë
Gentjan OSMANI Prokuror Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Tiranë