Para dhe Pushtet


Pozicioni :

Emri :

Ne Money and Power (One Stop Integrate Data Source) jane publikuar te dhena per pasurine, te ardhurat dhe shpenzimet e deklaruara nga funksionare te larte publik. Te dhenat jane sipas deklarimeve zyrtare te nje viti te caktuar apo deklarim fillestar perpara marrjes se detyres. Ne edo rast informacioni flet per daten e plotesimit te dokumentit per Inspektoratin e Larte te Deklarimit te Pasurive ILKDP. Vee subjektit ne deklarim perfshihen edhe persona te tjere pjesetare te familjes me detyrim ligjor per te deklaruar. Deklarimi vjetor karakterizohet nga informacioni per te ardhura te krijuara ne ate vit, pasuri te fituara gjate vitit ne fjale, sikurse shpenzime per te cilat subjektet kane detyrim ligjor per deklarim. Subjektet per te cilat ka informacion ne kete rubrike jane funksionare te larte publik: President, Anetare te Keshillit te Ministrave, Kryetare te Bashkive Kryesore, Perfaqesues te Parlamentit, Gjyqtare te Nivelit te Larte, Kryeprokuror dhe titullar te institucioneve te pavarura. Ky informacion behet i hapur dhe transparent, me qellim informimin e publikut mbi interesat ekonomike dhe pasurite e funksionareve te larte publik qe perfaqesojne dhe qeverisin ne vend. Te dhenat Money and Power jane te nderlidhura me te dhena te Open Corporates Albania per shoqeri biznesi qe jane pjese e deklarimit te nje subjekti individual. Per edo subjekt eshte dhene edhe numri i indeksit te dokumentit zyrtare te dorezuar prane ILKDP, dokument nga ku jane cituar te dhenat. AIS eshte organizata qe ka krijuar databazen Para dhe Pushtet.

Lista e subjekteve (Total: 1654)

AllA B Ç D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V X Y Z


Emer Subjekti Pozicioni Institucioni
Anila LEKA Prokuror Prokuroria e Përgjithshme
Anila SHEHU Administrator Shoqëri Publike Rezidenca Studentore Universitare Nr. 1, sh.a, Tiranë
Anila TRIMI Drejtor - Sekretar i Përgjithshëm Ministria e Punëve të Brendshme - Ministria e Punëve të Brendshme
Anisa QILIMI Prokuror - Prokuror Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Krujë - Prokuroria e gjykatës së shkallës së parë Tirane
Anisa RUSETI Drejtor Bashkia Tiranë
Anita JELLA Oficer i Policisë Gjyqsore - Prokuror - Prokuror Prokuroria e Apelit Durrës - Prokuroria Librazhd - Prokuroria Elbasan
Anita MICI Gjyqtar - Gjyqtar - Gjyqtar Gjykata e Rrethit Shkoder - Gjykata e Rrethit Durres - Gjykata e Apelit Durres
Anjeza BUZO Gjyqtar Gjykata e Rrethit Kavaje
Anola XHULI SHALA Këshilltar KPK
Anora TOPI Këshilltar Komisioni i Pavarur i Kualifikimit
Anton MARTINI Prokuror - Prokuror - Prokuror - Prokuror Prokuroria Krimeve të Rënda Shkalla e Parë - Prokuroria e gjykatës së shkallës së parë Shkodër - Prokuroria Lushnje - Prokuroria Krimeve të Rënda
Anton PALI Prokuror - Prokuror Prokuroria e gjykatës së shkallës së parë Vlorë - Prokuroria e Apelit Vlorë
Antonela PRENDI Gjyqtar Gjykata e Rrethit Gjyqësor Tirane
Antoneta DHIMA Deputet i Parlamentit - Deputet Legjislatura IX - Deputet Zgjedhje 2021 Kuvendi i Shqipërisë - Kuvendi i Shqipërisë - Kuvendi i Shqipërisë
Antoneta SEVDARI (BEJKO) Prokuror - Prokuror Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Durrës - Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Tiranë
Anuela RISTANI Drejtor - Shef Kabineti Sherbimi Kombetar Per Rinine - Bashkia Tiranë
Anxhela TATO Keshilltar Ligjor Komisioni i Pavarur i Kualifikimit
Apostol PRIFTI Prokuror - Prokuror Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Tiranë - Prokuroria e gjykatës së shkallës së parë Tirane
Aqif RAKIPI Deputet i Parlamentit Kuvendi i Shqipërisë
Arbana SELMANAJ Gjyqtar Gjykata e Rrethit Vlorë
Arben AGOVI Prokuror - Prokuror Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Mirditë - Prokuroria Lezhë
Arben AHMETAJ Deputet i Parlamentit - Deputet Legjislatura IX - Deputet Zgjedhje 2021 - Këshilli i Ministrave - Këshilli i Ministrave - Këshilli i Ministrave PS mandati II - Këshilli i Ministrave PS mandati II - Këshilli i Ministrave PS mandati III Kuvendi i Shqipërisë - Kuvendi i Shqipërisë - Kuvendi i Shqipërisë - Zv / Ministër - Ministria e Industrisë dhe Energjitikës Këshilli i Ministrave - Këshilli i Ministrave - Këshilli i Ministrave - Këshilli i Ministrave - Këshilli i Ministrave
Arben ALLAJBEU Prokuror - Prokuror - Prokuror Prokuroria Berat - Prokuroria Berat - Prokuroria e gjykatës së shkallës së parë Berat
Arben BEQIRI Këshilli i Ministrave Këshilli i Ministrave
Arben CICI Ambasador - Shef Kabineti Ambasada Shqiptare në Danimarkë - Kuvendi Shqipërisë
Arben ÇUKO Deputet i Parlamentit Kuvendi i Shqipërisë
Arben DASHI Drejtor Policia e Shtetit
Arben DOLLAPAJ Anëtarë i KLP-së - Prokuror - Prokuror - Prokuror - Prokuror Këshilli i Lartë i Prokurorisë - Prokuroria Durrës - Prokuroria Tiranë - Prokuroria e Përgjithshme - Prokuroria e Apelit Shkoder
Arben DOSTI Gjyqtar Gjykata e Rrethit Gjyqësor Gjirokaster
Arben DYLA Prokuror - Prokuror - Prokuror Prokuroria e gjykatës së shkallës së parë Lushnje - Prokuroria Mat - Prokuroria Lushnje
Arben ELEZI Deputet i Parlamentit - Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë - Kuvendi i Shqipërisë
Arben GAZIONI Ambasador Ambasada Shqiptare në Federatën Ruse
Arben GJATA Rektor Universiteti Universiteti i Mjekësisë, Tiranë
Arben IMAMI Deputet i Parlamentit Kuvendi i Shqipërisë
Arben KACORRI Administrator Shoqëri Publike Ujësjellës Kanalizime sh.a, Tepelenë
Arben KAMAMI Deputet i Parlamentit - Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë - Kuvendi i Shqipërisë
Arben KOSTANDINI Gjyqtar Gjykata e Rrethit Gjyqësor Tirane
Arben KRAJA Prokuror - Prokuror Prokuroria e Përgjithshme - Prokuroria Posaçme Kunder Korrup e Krim Org (Spak)
Arben MALAJ Anëtar i Këshillit Mbikëqyrës të Bankës së Shqipërisë Banka e Shqiperise
Arben MALO Kryebashkiak - Kryebashkiak 2015 Bashkia Kolonjë - Bashkia Kolonjë