Para dhe Pushtet


Pozicioni :

Emri :

Ne Money and Power (One Stop Integrate Data Source) jane publikuar te dhena per pasurine, te ardhurat dhe shpenzimet e deklaruara nga funksionare te larte publik. Te dhenat jane sipas deklarimeve zyrtare te nje viti te caktuar apo deklarim fillestar perpara marrjes se detyres. Ne edo rast informacioni flet per daten e plotesimit te dokumentit per Inspektoratin e Larte te Deklarimit te Pasurive ILKDP. Vee subjektit ne deklarim perfshihen edhe persona te tjere pjesetare te familjes me detyrim ligjor per te deklaruar. Deklarimi vjetor karakterizohet nga informacioni per te ardhura te krijuara ne ate vit, pasuri te fituara gjate vitit ne fjale, sikurse shpenzime per te cilat subjektet kane detyrim ligjor per deklarim. Subjektet per te cilat ka informacion ne kete rubrike jane funksionare te larte publik: President, Anetare te Keshillit te Ministrave, Kryetare te Bashkive Kryesore, Perfaqesues te Parlamentit, Gjyqtare te Nivelit te Larte, Kryeprokuror dhe titullar te institucioneve te pavarura. Ky informacion behet i hapur dhe transparent, me qellim informimin e publikut mbi interesat ekonomike dhe pasurite e funksionareve te larte publik qe perfaqesojne dhe qeverisin ne vend. Te dhenat Money and Power jane te nderlidhura me te dhena te Open Corporates Albania per shoqeri biznesi qe jane pjese e deklarimit te nje subjekti individual. Per edo subjekt eshte dhene edhe numri i indeksit te dokumentit zyrtare te dorezuar prane ILKDP, dokument nga ku jane cituar te dhenat. AIS eshte organizata qe ka krijuar databazen Para dhe Pushtet.

Lista e subjekteve (Total: 1534)

AllA B Ç D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V X Y Z


Emer Subjekti Pozicioni Institucioni
Arta MARKU Prokuror - Prokuror - Prokuror i Përgjithshëm Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Shkodër - Prokuroria e gjykatës së shkallës së parë Shkodër - Prokuroria e Përgjithshme
Arta VORPSI Këshilltar Gjykata Kushtetuese
Artan BAJRAMI Prokuror Prokuroria e Apelit per Krime te Renda
Artan BROCI Anëtar i Këshillit të Lartë të Drejtësisë - Gjyqtar Këshilli i Lartë i Drejtësisë - Gjykata e Lartë
Artan CUPI Gjyqtar Gjykata e Rrethit Mat
Artan DIDI Drejtor i Policisë së Shtetit Policia e Shtetit
Artan GAÇI Deputet i Parlamentit Kuvendi i Shqipërisë
Artan GJOKAJ Administrator Shoqëri Publike Shtypshkronja e Letrave me Vlerë sh.a
Artan HAZBI Prokuror - Prokuror Prokuroria Sarandë - Prokuroria e Rrethit Lushnje
Artan HOXHA Anëtar i Këshillit Mbikëqyrës të Bankës së Shqipërisë - Gjyqtar Banka e Shqipërisë - Gjykata e Lartë
Artan JAHOLLARI Gjyqtar Gjykata e Rrethit Gjyqësor Pogradec
Artan LAME Drejtor i Përgjithshëm - Drejtor i Përgjithshëm i ALUIZNI-t - Zv/ministër ASHK - ALUIZNI - Ministria e Rregullimit të Territorit dhe Turizmit
Artan LULAJ Prokuror - Prokuror - Prokuror Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Tiranë - Prokuroria e Përgjithshme - Prokuroria e Apelit per Krime te Renda
Artan MADANI Prokuror - Prokuror - Prokuror - Prokuror - Prokuror Prokuroria Kavajë - Prokuroria e gjykatës së shkallës së parë Kavajë - Prokuroria Durrës - Prokuroria Lezhë - Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Durrës
Artan SHKËMBI Kryebashkiak Bashkia Pogradec
Artan SHKRELI Këshilltar - Këshilltar Kryeministria - Kryeministria
Artan SHTRUNGZA Oficer i Policisë Gjyqsore - Prokuror Prokuroria Tropojë - Prokuroria Tropojë
Artan ZENELI Gjyqtar Gjykata e Lartë
Artemis DRALO Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë
Artur BARDHI Kryebashkiak Bashkia Kurbin
Artur BUSHI Deputet i Parlamentit - Kryebashkiak 2015 - Kryebashkiak 2019-2023 - Kryebashkiak 2023-2027 Kuvendi i Shqipërisë - Bashkia Krujë - Bashkia Krujë - Bashkia Kruje
Artur CARA Oficer i Policisë Gjyqsore - Prokuror - Prokuror Prokuroria Vlorë - Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Fier - Prokuroria e gjykatës së shkallës së parë Fier
Artur GAXHA Gjyqtar - Gjyqtar Gjykata e Apelit - Gjykata e Shkallës së Parë, Tiranë
Artur ISMAJLUKAJ Oficer i Policisë Gjyqsore - Prokuror Prokuroria Tropojë - Prokuroria Tropojë
Artur KALAJA Gjyqtar Gjykata e Apelit
Artur KUKO Ambasador Ambasada Shqiptare në NATO
Artur MALAJ Gjyqtar Gjykata Administrative e Apelit Tirane
Artur METANI Avokati i Pergjithshem i Shtetit - Drejtor - Këshilltar Avokatura e Shtetit - Kryeministria - Presidenti i Republikes
Artur ROSHI Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë
Artur SELMANI Prokuror Prokuroria e Përgjithshme
Asim VOKSHI Gjyqtar Gjykata e Apelit
Asllan BARJAMAJ Prokuror - Prokuror - Prokuror - Prokuror Prokuroria e Rrethit Gjyqsor Përmet - Prokuroria e gjykatës së shkallës së parë Permet - Prokuroria e Rrethit Gjyqsor Vlorë - Prokuroria e Rrethit Gjyqsor Gjirokastër
Asllan DOGJANI Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë
Aspasjana KONGO Zv/ministër Ministria e Arsimit, Sportit dhe Rinise
Asqeri KUQJA Kryebashkiak Bashkia Belsh
Astrit ALIAJ Prefekt Qarku Gjirokastër
Astrit FAQOLLI Gjyqtar Gjykata e Rrethit Gjyqesor Tiranë
Astrit HALILAJ Drejtor i Policisë së Shtetit - Drejtor i Policisë së Shtetit - Oficer i Policisë Gjyqsore - Prokuror Ministria e Brendshme - Drejtoria e Policisë së Shtetit - Prokuroria Tiranë - Prokuroria e gjykatës së shkallës së parë Shkodër
Astrit HAXHIALUSHI Anëtar i Këshillit të Lartë të Drejtësisë - Gjyqtar Këshilli i Lartë i Drejtësisë - Gjykata e Apelit
Astrit KALAJA Gjyqtar Gjykata e Apelit Shkoder