Para dhe Pushtet


Pozicioni :

Emri :

Ne Money and Power (One Stop Integrate Data Source) jane publikuar te dhena per pasurine, te ardhurat dhe shpenzimet e deklaruara nga funksionare te larte publik. Te dhenat jane sipas deklarimeve zyrtare te nje viti te caktuar apo deklarim fillestar perpara marrjes se detyres. Ne edo rast informacioni flet per daten e plotesimit te dokumentit per Inspektoratin e Larte te Deklarimit te Pasurive ILKDP. Vee subjektit ne deklarim perfshihen edhe persona te tjere pjesetare te familjes me detyrim ligjor per te deklaruar. Deklarimi vjetor karakterizohet nga informacioni per te ardhura te krijuara ne ate vit, pasuri te fituara gjate vitit ne fjale, sikurse shpenzime per te cilat subjektet kane detyrim ligjor per deklarim. Subjektet per te cilat ka informacion ne kete rubrike jane funksionare te larte publik: President, Anetare te Keshillit te Ministrave, Kryetare te Bashkive Kryesore, Perfaqesues te Parlamentit, Gjyqtare te Nivelit te Larte, Kryeprokuror dhe titullar te institucioneve te pavarura. Ky informacion behet i hapur dhe transparent, me qellim informimin e publikut mbi interesat ekonomike dhe pasurite e funksionareve te larte publik qe perfaqesojne dhe qeverisin ne vend. Te dhenat Money and Power jane te nderlidhura me te dhena te Open Corporates Albania per shoqeri biznesi qe jane pjese e deklarimit te nje subjekti individual. Per edo subjekt eshte dhene edhe numri i indeksit te dokumentit zyrtare te dorezuar prane ILKDP, dokument nga ku jane cituar te dhenat. AIS eshte organizata qe ka krijuar databazen Para dhe Pushtet.

Lista e subjekteve (Total: 1614)

AllA B Ç D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V X Y Z


Emer Subjekti Pozicioni Institucioni
Albert MURÇAJ Drejtor - Prokuror - Zëvendës Drejtor Prokuroria Puke - Prokuroria e gjykatës së shkallës së parë Shkodër - Prokuroria prane Gjykates se Rrethit Gjyqesor Shkoder
Albert NIKOLLA Zv/ministër Ministria e Shendetesines dhe e Mbrojtjes Sociale
Albert NUSHI Komandant i njësisë "Delta" Policia Vlorë
Albina DEDA Deputet i Parlamentit Kuvendi i Shqipërisë
Albina SPAHA Gjyqtar - Gjyqtar Gjykatën e Rrethit Gjyqësor Tepelenë - Gjykatën e Rrethit Gjyqësor Gjirokastër
Albjona PAPAJANI Prokuror Prokuroria e gjykatës së shkallës së parë Berat
Alda SADIKU Gjyqtar - Ndihmes Gjykata e Rrethit Kurbin - Gjykata e Lartë
Aldo BUMÇI Deputet i Parlamentit - Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë - Kuvendi i Shqipërisë
Aldo SHESHAJ Administrator Shoqëri Publike Ujësjellës - Kanalizimet, Vorë
Aleks NIKOLLI Gjyqtar - Gjyqtar - Gjyqtar Gjykatën e Apelit Shkodër - Gjykatën e Rrethit Gjyqësor Shkodër - Gjykatën e Rrethit Gjyqësor Lezhe
Aleksandër MUSKAJ Anëtar i Gjykatës së Lartë - Gjyqtar Gjykata e Lartë - Gjykata e Lartë
Alfred AGOLLI Prokuror - Prokuror - Prokuror Prokuroria e Apelit Gjirokaster - Prokuroria e Rrethit Gjyqsor Elbasan - Prokuroria e Rrethit Gjyqsor Sarandë
Alfred BALLA Anëtarë i KLP-së - Inspektor - Ndihmës Ligjor Këshilli i Lartë i Prokurorisë - Këshilli i Ministrave - Gjykata e Lartë
Alfred ÇEPE Drejtor Policia Elbasan
Alfred KONOMI Gjyqtar Gjykata e Shkallës së Parë Fier
Alfred MOISIU President i Republikës Presidencë
Alfred PEZA Deputet i Parlamentit Kuvendi i Shqipërisë
Alfred PRODANI Administrator Shoqëri Publike Ujësjellësi sh.a, Laç, Kurbin
Alfred PROGONATI Prokuror Prokuroria e Përgjithshme
Alfred QAFA Kryebashkiak Bashkia Fushë Arrëz
Alfred RUSHAJ Deputet i Parlamentit - Deputet Zgjedhje 2021 Kuvendi i Shqipërisë
      *Dhënë dorëheqja nga mandati - Kuvendi i Shqipërisë
*Dhënë dorëheqja nga mandati
Alfred SALI Prokuror - Prokuror Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Gjirokastër - Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Vlorë
Alfred SHEHU Prokuror - Prokuror - Prokuror - Prokuror Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Gramsh - Prokuroria Posaçme Kunder Korrup e Krim Org (Spak) - Prokuroria e Rrethit Gjyqsor Elbasan - Prokuroria e gjykatës së shkallës së parë Elbasan
Ali JASHARI Rektor Universiteti Universiteti i Korçës
Ali LAHO Kryebashkiak Bashkia Ersekë
Alkelina GAZIDEDE Gjyqtar - Gjyqtar Gjykata e Rrethit Tiranë - Gjykata e Apelit
Alket HYSENI Deputet i Parlamentit - Deputet Legjislatura IX - Drejtor - Inspektor - Këshilltar Kuvendi i Shqipërisë - Kuvendi i Shqipërisë - Drejtoria e parandalimit dhe Pastrimit të Parave - Dogana Kakavijë dhe Drejtoria e Përgjithshme e Doganave - Kryeministri
Alket MERSINI Prokuror - Prokuror - Prokuror - Prokuror - Prokuror Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Korçë - Prokuroria e gjykatës së shkallës së parë Tirane - Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Elbasan - Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Durrës - Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Tiranë
Alketa NUSHI Prokuror - Prokuror Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Durrës - Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Mat
Alketa ZIFLA Prokuror - Prokuror - Prokuror - Prokuror Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Tepelenë - Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Gjirokastër - Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Fier - Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Tiranë
Alltun CELA Gjyqtar - Kryetar Gjykate Gjykatën e Rrethit Gjyqësor Sarandë - Gjykatën e Rrethit Gjyqësor Sarandë
Alma HOXHA Kryebashkiak - Kryebashkiak 2019-2023 - Kryebashkiak 2023-2027 - Nënprefekt Bashkia Përmet - Bashkia Përmet - Bashkia Permet - Qarkut Gjirokastër
Alma AHMETI Gjyqtar - Ndihmës Ligjor Gjykata e Rrethit Gjyqësor Kukës - Gjykata e Lartë
Alma BRAMO Oficer i Policisë Gjyqsore - Prokuror Prokuroria Lushnje - Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Mat
Alma BRATI Gjyqtar Gjykata e Rrethit Tiranë
Alma FASKAJ Këshilltar - Këshilltar - Komisioner KPK Avokati i Popullit - Kuvendi i Shqipërisë - KPK
Alma FELAJ (KOLA) Prokuror - Prokuror Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Fier - Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Durrës
Alma KODRALIU Gjyqtar - Gjyqtar - Gjyqtar - Ndihmes Gjykata e Rrethit Gjyqesor Pogradec - Gjykata së shkallës së parë Tirane - Gjykata e Rrethit Gjyqesor Tirane - Gjykata e Lartë
Alma KOLGJOKA Gjyqtar Gjykatën e Rrethit Gjyqësor Kruje
Alma LIÇAJ Gjyqtar - Gjyqtar Gjykatën e Rrethit Gjyqësor Vlorë - Gjykatën e Apelit Vlorë