Para dhe Pushtet


Pozicioni :

Emri :

Ne Money and Power (One Stop Integrate Data Source) jane publikuar te dhena per pasurine, te ardhurat dhe shpenzimet e deklaruara nga funksionare te larte publik. Te dhenat jane sipas deklarimeve zyrtare te nje viti te caktuar apo deklarim fillestar perpara marrjes se detyres. Ne edo rast informacioni flet per daten e plotesimit te dokumentit per Inspektoratin e Larte te Deklarimit te Pasurive ILKDP. Vee subjektit ne deklarim perfshihen edhe persona te tjere pjesetare te familjes me detyrim ligjor per te deklaruar. Deklarimi vjetor karakterizohet nga informacioni per te ardhura te krijuara ne ate vit, pasuri te fituara gjate vitit ne fjale, sikurse shpenzime per te cilat subjektet kane detyrim ligjor per deklarim. Subjektet per te cilat ka informacion ne kete rubrike jane funksionare te larte publik: President, Anetare te Keshillit te Ministrave, Kryetare te Bashkive Kryesore, Perfaqesues te Parlamentit, Gjyqtare te Nivelit te Larte, Kryeprokuror dhe titullar te institucioneve te pavarura. Ky informacion behet i hapur dhe transparent, me qellim informimin e publikut mbi interesat ekonomike dhe pasurite e funksionareve te larte publik qe perfaqesojne dhe qeverisin ne vend. Te dhenat Money and Power jane te nderlidhura me te dhena te Open Corporates Albania per shoqeri biznesi qe jane pjese e deklarimit te nje subjekti individual. Per edo subjekt eshte dhene edhe numri i indeksit te dokumentit zyrtare te dorezuar prane ILKDP, dokument nga ku jane cituar te dhenat. AIS eshte organizata qe ka krijuar databazen Para dhe Pushtet.

Lista e subjekteve (Total: 1654)

AllA B Ç D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V X Y Z


Emer Subjekti Pozicioni Institucioni
Avni KRAJA Prokuror - Prokuror - Prokuror - Prokuror - Prokuror Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Tiranë - Prokuroria e gjykatës së shkallës së parë Tirane - Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Tiranë - Prokuroria Krujë - Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Shkodër
Avni SEJDI Gjyqtar - Gjyqtar - Gjyqtar Gjykata e Rrethit Gjyqësor Pukë - Gjykata Administrative e Shkallës së Parë Tiranë - Gjykata e Rrethit Gjyqësor Mirditë
Baftjar ZEQAJ Administrator Shoqëri Publike - Deputet i Parlamentit - Deputet Zgjedhje 2021 - Kryebashkiak Albpetrol SHA - Kuvendi i Shqipërisë - Kuvendi i Shqipërisë - Bashkia Fier
BAHRI SHAQIRI Zv/ministër Ministria e Transportit dhe Infrastruktures
Bajazit KARRIQI Kryebashkiak Bashkia Përrenjas
Bajram BEGAJ President i Republikës Presidenca
Bajram BRECANI Prokuror - Prokuror - Prokuror Prokuroria e Rrethit Gjyqsor Elbasan - Prokuroria e gjykatës së shkallës së parë Elbasan - Prokuroria e Rrethit Gjyqsor Krujë
Baki BALA Prefekt Qarku Fier
Bamir TOPI President i Republikës Presidencë
Bardh SPAHIA Deputet i Parlamentit - Deputet Legjislatura IX - Kryebashkiak - Kryebashkiak 2019-2023 Kuvendi i Shqipërisë - Kuvendi i Shqipërisë - Bashkia Shkodër - Bashkia Shkodër
Bardhok LLESHI Prokuror - Prokuror - Prokuror Prokuroria e gjykatës së shkallës së parë Lezhë - Prokuroria Krimeve të Rënda - Prokuroria Lezhë
Bardhyl CANAJ Ambasador Ambasada Shqiptare në Izrael
Bardhyl GJYZELI Kryebashkiak Bashkia Kuçovë
Bardhyl KOLLÇAKU Deputet i Parlamentit - Deputet Zgjedhje 2021 - Drejtor - Drejtor - Drejtor - Shef Kabineti Kuvendi i Shqipërisë - Kuvendi i Shqipërisë - Drejtoria e Bashkepunimit Ushtarak - Shtabi i Pergjithshem- Ministria e Mbrojtjes - Ministria e Mbrojtjes - Ministria e Mbrojtjes
Bardhyl SHEHU Oficer i Policisë Gjyqsore - Prokuror Prokuroria Tiranë - Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Kurbin
Bardhylka KOSPIRI Zv/ministër Ministria e Shendetesise dhe Mbrojtjes Sociale
Bari MUSABELLIU Rektor Universiteti Universiteti Bujqësor i Tiranës
Bari SHYTI Gjyqtar - Gjyqtar - Gjyqtar - Gjyqtar Gjykatën Administrative të Shkallës së Parë Durrës - Gjykatën Administrative e Apelit Tiranë - Gjykatën e Rrethit Gjyqësor Bulqizë - Gjykatën e Rrethit Gjyqësor Dibër
Bashkim DEDJA Anëtar i Gjykates Kushtetuese - Gjyqtar Gjykata Kushtetuese - Gjykata Kushtetuese
Bashkim FINO Deputet i Parlamentit - Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë - Kuvendi i Shqipërisë
Bashkim SHEHU Kryebashkiak - Kryebashkiak 2015 Bashkia Kukës - Bashkia Kukës
Bashkim TOLA Administrator Shoqëri Publike Ujësjellës-Kanalizime sh.a, Gjirokastër
Basir ÇUPA Kryebashkiak - Kryebashkiak 2015 Bashkia Klos - Bashkia Klos
Bedri HOXHA Deputet i Parlamentit Kuvendi i Shqipërisë
Bedri KAMBERI Administrator Shoqëri Publike Sha Ujësjellës Kanalizime Dibër
Bedri MIHAJ Deputet i Parlamentit Kuvendi i Shqipërisë
Behar BEJKO Ambasador Ambasada Shqiptare në Emiratet e Bashkuara Arabe
Behar DIBRA Prokuror - Prokuror Prokuroria Krimeve të Rënda Shkalla e Parë - Prokuroria Posaçme Kunder Korrup e Krim Org (Spak)
Bekim KARAJ Këshilltar Komisioni i Pavarur i Kualifikimit
Bektash MEMA Rektor Universiteti Universiteti "Eqrem Çabej", Gjirokastër
Belina KRYEMADHI Prokuror - Prokuror Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Dibër - Prokuroria e gjykatës së shkallës së parë Dibër
Belind KËLLIÇI Deputet i Parlamentit - Deputet Zgjedhje 2021 Kuvendi i Shqipërisë - Kuvendi i Shqipërisë
Belinda BALLUKU Administrator Shoqëri Publike - Deputet i Parlamentit - Deputet Zgjedhje 2021 - Këshilli i Ministrave - Këshilli i Ministrave PS mandati II - Këshilli i Ministrave PS mandati III Agjencia Nacionale e Trafikut Ajror sh.a (Albcontrol sh.a), Rinas - Kuvendi i Shqipërisë - Kuvendi i Shqipërisë - Këshilli i Ministrave - Këshilli i Ministrave - Këshilli i Ministrave
Belinda IKONOMI Drejtor Drejtor i Përgjithshme i Doganave
Ben BLUSHI Deputet i Parlamentit Kuvendi i Shqipërisë
Benet BECI Administrator Shoqëri Publike - Deputet i Parlamentit - Deputet Zgjedhje 2021 - Drejtor - Kryebashkiak - Kryebashkiak 2023-2027 Korporata Energjitike Shqiptare - Kuvendi i Shqipërisë - Kuvendi i Shqipërisë - Fondi i Zhvillimit Shqiptar - Bashkia Shkoder - Bashkia Shkoder
Beqir ARIFAJ Kryebashkiak Bashkia Pukë
Beqir NUREDINI Kryebashkiak Bashkia Rrogozhinë
Bernina KONDI Gjyqtar - Gjyqtar - Gjyqtar - Gjyqtar - Gjyqtar Gjykata Administrative e Shkallës së Parë Tiranë - Gjykata e Apelit Administrativ Tiranë - Gjykata e Rrethit Gjyqësor Tiranë - Gjykata e Rrethit Gjyqësor Berat - Gjykata e Apelit Administrativ Tiranë
Besa NIKEHASANI Prokuror - Prokuror Prokuroria Lezhë - Prokuroria e Apelit Shkoder