Para dhe Pushtet


TE DHENA TE PERGJITHSHME


TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2016
Kategoria Pershkrimi dhe burimi
Të ardhura nga Paga dhe ShpërblimetTë ardhura nga paga, 1 566 462 lekë.
Të ardhura nga BonuseNuk ka
Të ardhura si Këshilltarë/Anëtarë BordeshTë ardhura si anëtar i bordit të Zyra Administrimit të Buxhetit Gjyqësor, 42 782 lekë.
Të ardhura nga interesa bankare dhe të kredidhëniesNuk ka
Të ardhura QiradhënieTë ardhura nga qiraja, 20 400 euro.
Të ardhura nga Bizneset dhe Sipërmarrjet individualeNuk ka
Të ardhurat nga Ortakëri/AksioneNuk ka
Të ardhura nga Publikimet dhe e drejta e AutoritNuk ka
Të ardhura nga Çelje TrashëgimiNuk ka
Të ardhura të personave pjesë e Certifikatës FamiljareBashkëshortja, të ardhura neto nga paga dhe shpërblime nga puna në Raiffeisen Bank, 4 901 733 lekë.
Të Ardhura nga Detyrime të Shlyera nga të TretëNuk ka
Të ardhura vjetore si % ndaj të ardhurave të pagës nga ky funksion
Të tjera
1) Gjendja e llogarisë bankare në një bankë të nivelit të dytë, 54 138 lekë.
2) Gjendja e llogarisë bankare në një bankë të nivelit të dytë, 8 618 lekë.
3) Gjendja e llogarisë bankare në një bankë të nivelit të dytë, të ardhura nga qiraja, 20 100 euro.
4) Bashkëshortja, zonja Valbona Zeneli, gjendja e llogarisë bankare, 9 496 euro.
5) Bashkëshortja, zonja Valbona Zeneli, gjendja e llogarisë bankare, 1 564 633 lekë.
6) Bashkëshortja, zonja Valbona Zeneli, gjendja e llogarisë bankare, 160 952 lekë.
7) Gjendja e Fondit të Investimit 6 720 900 lekë.
8) Gjendja e Fondit të Investimit, 5 711 euro.
9) Gjendja e fondit të pensionit vullnetar, 1 983 307 lekë.
10) Kredi bankare në një bankë të nivelit të dytë. Shuma e shlyer 6 479.86 euro principal + 85.13 euro interesa. Detyrimi financiar i pashlyer 104 908.2 euro.
11) Kredi bankare në një bankë të nivelit të dytë. Shuma e shlyer 4 207.95 euro. Detyrimi është shlyer plotësisht.


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2016
expenseDesc
Nuk ka