Money and Power


TE DHENA TE PERGJITHSHME


TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2016
Category Pershkrimi dhe burimi
Incomes from Salary and other supplementary compensationsTë ardhura nga paga, 1 566 462 lekë.
Incomes from BonusesNuk ka
Incomes from Advisor / Member of BoardsTë ardhura si anëtar i bordit të Zyra Administrimit të Buxhetit Gjyqësor, 42 782 lekë.
Incomes from bank interestsNuk ka
Incomes from RentTë ardhura nga qiraja, 20 400 euro.
Incomes from Businesses and EntrepreneurshipNuk ka
Incomes from SharesNuk ka
Incomes from Publications and CopyrightNuk ka
Incomes from Heritage RightsNuk ka
Incomes of other family members, who are part of his Family CertificateBashkëshortja, të ardhura neto nga paga dhe shpërblime nga puna në Raiffeisen Bank, 4 901 733 lekë.
Payments received for obligations from third partiesNuk ka
Annual incomes as % of incomes from salary for this function
Others
1) Gjendja e llogarisë bankare në një bankë të nivelit të dytë, 54 138 lekë.
2) Gjendja e llogarisë bankare në një bankë të nivelit të dytë, 8 618 lekë.
3) Gjendja e llogarisë bankare në një bankë të nivelit të dytë, të ardhura nga qiraja, 20 100 euro.
4) Bashkëshortja, zonja Valbona Zeneli, gjendja e llogarisë bankare, 9 496 euro.
5) Bashkëshortja, zonja Valbona Zeneli, gjendja e llogarisë bankare, 1 564 633 lekë.
6) Bashkëshortja, zonja Valbona Zeneli, gjendja e llogarisë bankare, 160 952 lekë.
7) Gjendja e Fondit të Investimit 6 720 900 lekë.
8) Gjendja e Fondit të Investimit, 5 711 euro.
9) Gjendja e fondit të pensionit vullnetar, 1 983 307 lekë.
10) Kredi bankare në një bankë të nivelit të dytë. Shuma e shlyer 6 479.86 euro principal + 85.13 euro interesa. Detyrimi financiar i pashlyer 104 908.2 euro.
11) Kredi bankare në një bankë të nivelit të dytë. Shuma e shlyer 4 207.95 euro. Detyrimi është shlyer plotësisht.


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2016
expenseDesc
Nuk ka