Para dhe Pushtet


TE DHENA TE PERGJITHSHME
DEKLARATA FILLESTARE

TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2016
Kategoria Pershkrimi dhe burimi
Të ardhura nga Paga dhe ShpërblimetTë ardhura nga paga si gjyqtar në Gjykatën e Apelit Tiranë, 1 225 912 lekë neto.
Të ardhura nga BonuseNuk ka
Të ardhura si Këshilltarë/Anëtarë BordeshNuk ka
Të ardhura nga interesa bankare dhe të kredidhëniesTë ardhura nga interesat bankare të depozitave të deklaruara më parë.
Të ardhura QiradhënieNuk ka
Të ardhura nga Bizneset dhe Sipërmarrjet individualeNuk ka
Të ardhurat nga Ortakëri/AksioneNuk ka
Të ardhura nga Publikimet dhe e drejta e AutoritNuk ka
Të ardhura nga Çelje TrashëgimiNuk ka
Të ardhura të personave pjesë e Certifikatës Familjare
1) Djali, Z. Rei Kalaja, të ardhura nga bursa si student i ekselencës në Universitetin Publik të Tiranës, 8 900 lekë/ muaj.
2) Bashkëshortja, Znj. Flora Kalaja, të ardhura nga ushtrimi i veprimtarisë si notere, 1 697 483 lekë.
Të Ardhura nga Detyrime të Shlyera nga të TretëNuk ka
Të ardhura vjetore si % ndaj të ardhurave të pagës nga ky funksion
Të tjera
1) Bashkëshortja, Znj. Flora Kalaja, gjendja e depozitës bankare në një bankë të nivelit të dytë, kursime të familjes gjatë vitit deklarues, 7 500 euro.
2) Gjendja cash, kursime familjare, 700 000 lekë.
3) Bashkëshortja, Znj. Flora Kalaja, gjendja e llogarisë rrjedhëse në një bankë të nivelit të dytë si person fizik, hapur në vitin 2013, shtesë 6 630 lekë. Gjendja totale, 540 954 lekë.


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2016
expenseDesc
Nuk ka