Money and Power


TE DHENA TE PERGJITHSHME
DEKLARATA FILLESTARE

TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2016
Category Pershkrimi dhe burimi
Incomes from Salary and other supplementary compensationsTë ardhura nga paga si gjyqtar në Gjykatën e Apelit Tiranë, 1 225 912 lekë neto.
Incomes from BonusesNuk ka
Incomes from Advisor / Member of BoardsNuk ka
Incomes from bank interestsTë ardhura nga interesat bankare të depozitave të deklaruara më parë.
Incomes from RentNuk ka
Incomes from Businesses and EntrepreneurshipNuk ka
Incomes from SharesNuk ka
Incomes from Publications and CopyrightNuk ka
Incomes from Heritage RightsNuk ka
Incomes of other family members, who are part of his Family Certificate
1) Djali, Z. Rei Kalaja, të ardhura nga bursa si student i ekselencës në Universitetin Publik të Tiranës, 8 900 lekë/ muaj.
2) Bashkëshortja, Znj. Flora Kalaja, të ardhura nga ushtrimi i veprimtarisë si notere, 1 697 483 lekë.
Payments received for obligations from third partiesNuk ka
Annual incomes as % of incomes from salary for this function
Others
1) Bashkëshortja, Znj. Flora Kalaja, gjendja e depozitës bankare në një bankë të nivelit të dytë, kursime të familjes gjatë vitit deklarues, 7 500 euro.
2) Gjendja cash, kursime familjare, 700 000 lekë.
3) Bashkëshortja, Znj. Flora Kalaja, gjendja e llogarisë rrjedhëse në një bankë të nivelit të dytë si person fizik, hapur në vitin 2013, shtesë 6 630 lekë. Gjendja totale, 540 954 lekë.


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2016
expenseDesc
Nuk ka