Para dhe Pushtet


TE DHENA TE PERGJITHSHME
DEKLARATA FILLESTARE

TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2017
Kategoria Pershkrimi dhe burimi
Të ardhura nga Paga dhe ShpërblimetTë ardhura neto të vitit nga paga si Keryetar i Bashkisë Kurbin, 1 085 313 Lekë
Të ardhura nga BonuseNuk ka
Të ardhura si Këshilltarë/Anëtarë BordeshNuk ka
Të ardhura nga interesa bankare dhe të kredidhëniesNuk ka
Të ardhura QiradhënieNuk ka
Të ardhura nga Bizneset dhe Sipërmarrjet individualeNuk ka
Të ardhurat nga Ortakëri/AksioneNuk ka
Të ardhura nga Publikimet dhe e drejta e AutoritNuk ka
Të ardhura nga Çelje TrashëgimiNuk ka
Të ardhura të personave pjesë e Certifikatës Familjare
1) Bashkëshortja, të ardhura neto të vitit si punonjëse pranë Hotel Mega Klaus, 410 640 Lekë.
2) I biri, të ardhura të vitit dhe trajtim ushqimor nga KF Laçi, 840 000 Lekë.
3) E bija, të ardhura nga paga si e punësuar me kohë të pjesshme pranë Hotel Meg Klaus Sh.p.k, 30 000 Lekë.
Të Ardhura nga Detyrime të Shlyera nga të TretëNuk ka
Të ardhura vjetore si % ndaj të ardhurave të pagës nga ky funksion
Të tjeraShtëpia e banimit tre katëshe me sipërfaqe 550 m2 që sipas deklaratës fillestare rezulton në bashkëpronësi me vëllain, ka kaluar në pronësi të babait të subjektit si pasojë e procesit të legalizimit, duke qënë se babai rezulton pronari ligjor i banesës. Subjekti deklaron se ky kalim është i përkohshëm dhe pas ndarjes të pasurisë brenda familjes ai do të marrë pjesën e tij.


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2017
expenseDesc
Nuk ka