Money and Power


TE DHENA TE PERGJITHSHME
DEKLARATA FILLESTARE

TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2017
Category Pershkrimi dhe burimi
Incomes from Salary and other supplementary compensationsTë ardhura neto të vitit nga paga si Keryetar i Bashkisë Kurbin, 1 085 313 Lekë
Incomes from BonusesNuk ka
Incomes from Advisor / Member of BoardsNuk ka
Incomes from bank interestsNuk ka
Incomes from RentNuk ka
Incomes from Businesses and EntrepreneurshipNuk ka
Incomes from SharesNuk ka
Incomes from Publications and CopyrightNuk ka
Incomes from Heritage RightsNuk ka
Incomes of other family members, who are part of his Family Certificate
1) Bashkëshortja, të ardhura neto të vitit si punonjëse pranë Hotel Mega Klaus, 410 640 Lekë.
2) I biri, të ardhura të vitit dhe trajtim ushqimor nga KF Laçi, 840 000 Lekë.
3) E bija, të ardhura nga paga si e punësuar me kohë të pjesshme pranë Hotel Meg Klaus Sh.p.k, 30 000 Lekë.
Payments received for obligations from third partiesNuk ka
Annual incomes as % of incomes from salary for this function
OthersShtëpia e banimit tre katëshe me sipërfaqe 550 m2 që sipas deklaratës fillestare rezulton në bashkëpronësi me vëllain, ka kaluar në pronësi të babait të subjektit si pasojë e procesit të legalizimit, duke qënë se babai rezulton pronari ligjor i banesës. Subjekti deklaron se ky kalim është i përkohshëm dhe pas ndarjes të pasurisë brenda familjes ai do të marrë pjesën e tij.


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2017
expenseDesc
Nuk ka