Para dhe Pushtet


Pozicioni :

Emri :

Ne Money and Power (One Stop Integrate Data Source) jane publikuar te dhena per pasurine, te ardhurat dhe shpenzimet e deklaruara nga funksionare te larte publik. Te dhenat jane sipas deklarimeve zyrtare te nje viti te caktuar apo deklarim fillestar perpara marrjes se detyres. Ne edo rast informacioni flet per daten e plotesimit te dokumentit per Inspektoratin e Larte te Deklarimit te Pasurive ILKDP. Vee subjektit ne deklarim perfshihen edhe persona te tjere pjesetare te familjes me detyrim ligjor per te deklaruar. Deklarimi vjetor karakterizohet nga informacioni per te ardhura te krijuara ne ate vit, pasuri te fituara gjate vitit ne fjale, sikurse shpenzime per te cilat subjektet kane detyrim ligjor per deklarim. Subjektet per te cilat ka informacion ne kete rubrike jane funksionare te larte publik: President, Anetare te Keshillit te Ministrave, Kryetare te Bashkive Kryesore, Perfaqesues te Parlamentit, Gjyqtare te Nivelit te Larte, Kryeprokuror dhe titullar te institucioneve te pavarura. Ky informacion behet i hapur dhe transparent, me qellim informimin e publikut mbi interesat ekonomike dhe pasurite e funksionareve te larte publik qe perfaqesojne dhe qeverisin ne vend. Te dhenat Money and Power jane te nderlidhura me te dhena te Open Corporates Albania per shoqeri biznesi qe jane pjese e deklarimit te nje subjekti individual. Per edo subjekt eshte dhene edhe numri i indeksit te dokumentit zyrtare te dorezuar prane ILKDP, dokument nga ku jane cituar te dhenat. AIS eshte organizata qe ka krijuar databazen Para dhe Pushtet.

Lista e subjekteve (Total: 1441)

AllA B Ç D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V X Y Z


Emer Subjekti Pozicioni Institucioni
Edvin KONDILI Prokuror Prokuroria Krimeve të Rënda Shkalla e Parë
Egida TOSKA Këshilltar Komisioni i Pavarur i Kualifikimit
Eglantina GJERMENI Deputet Legjislatura IX - Këshilli i Ministrave Kuvendi i Shqipërisë - Këshilli i Ministrave
Eglantina BAKIU Këshilltar KPA
Eglantina SHEHU Prokuror Prokuroria e gjykatës së shkallës së parë Fier
Ela GOLEMI Anëtar i Këshillit Mbikëqyrës të Bankës së Shqipërisë Banka e Shqipërisë
Elbana LLURI Gjyqtar - Gjyqtar Gjykata e Rrethit Gjyqësor Tiranë - Gjykata e Apelit
Elda HOTI Deputet Legjislatura IX - Deputet Zgjedhje 2021 Kuvendi i Shqipërisë - Kuvendi i Shqipërisë
Elda VRIONI Gjyqtar - Gjyqtar - Gjyqtar - Inspektor Gjykata e Rrethit Gjyqësor Tiranë - Gjykata Administrative e Shkallës së Parë Tiranë - Gjykata e Rrethit Gjyqësor Fier - Këshilli i Lartë i Drejtësisë
Eleana DOKO Këshilltar Komisioni i Pavarur i Kualifikimit
Eleina QIRICI Deputet i Parlamentit Kuvendi i Shqipërisë
Elena PELUSHI (BAKALLBASHI) Prokuror Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Durrës
Elena XHINA Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë
Elfrida BREGOVA Prokuror - Prokuror - Prokuror Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Kavajë - Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Tiranë - Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Tiranë
Elida HOXHAJ Oficer i Policisë Gjyqsore - Prokuror Prokuroria Fier - Prokuroria e gjykatës së shkallës së parë Fier
Elida KAÇKINI (CELAMI) Prokuror - Prokuror - Prokuror Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Tiranë - Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Lushnje - Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Tiranë
Elidiana MORINA Prokuror Prokuroria Pukë
Elidjana (MORINA)KASA Prokuror Prokuroria e Rrethit Gjyqesor Puke
Elidon HYSENAJ Prokuror - Prokuror Prokuroria Fier - Prokuroria e gjykatës së shkallës së parë Sarandë
Elina KOMBI Prokuror - Prokuror - Prokuror - Prokuror Prokuroria e Përgjithshme - Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Pogradec - Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Tiranë - Prokuroria Pogradec
ELIO MAZREKU Prokuror Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Tiranë
Elion MUSTAFAJ Prokuror - Prokuror - Prokuror Prokuroria e Rrethit Korçë - Prokuroria e gjykatës së shkallës së parë Vlorë - Prokuroria e Rrethit Durrës
Eliora ELEZI Prokuror Prokuroria e gjykatës së shkallës së parë Kruje
Elira KOKONA Sekretar i Përgjithshëm Ministria e Kulturës
Elisa SPIROPALI Deputet Legjislatura IX - Deputet Zgjedhje 2021 - Drejtor i Përgjithshme i Doganave - Këshilli i Ministrave PS mandati II - Këshilli i Ministrave PS mandati III Kuvendi i Shqipërisë - Kuvendi i Shqipërisë - Drejtoria e Përgjithshme e Doganave - Këshilli i Ministrave - Këshilli i Ministrave
Elisabeta GJONI Anëtar i Këshillit Mbikëqyrës të Bankës së Shqipërisë Banka e Shqipërisë
Elizabeta IMERAJ Prokuror - Prokuror - Prokuror Prokuroria Krimeve të Rënda - Prokuroria e gjykatës së shkallës së parë Tirane - Prokuroria Shkodër
Eljo HYSKO Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë
Eloida GOXHI Prokuror - Prokuror - Prokuror - Prokuror Prokuroria e gjykatës së shkallës së parë Berat - Prokuroria e gjykatës së shkallës së parë Berat - Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Durrës - Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Berat
Elona ALVORA Prokuror - Prokuror - Prokuror Prokuroria Tiranë - Prokuroria Vlorë - Prokuroria e gjykatës së shkallës së parë Vlorë
Elona GJERGJANI Këshilltar Kolegji i Posacem Apelit
Elona HOXHA (GJEBREA) Deputet Legjislatura IX - Zv/ministër Kuvendi i Shqipërisë - Ministria e Punëve të Brendshme
Elona HOXHAJ Drejtor i Drejtorisë Juridike dhe Monitorimit, Agjencia e Prokurimit Publik Agjencia e Prokurimit Publik
Elona Lulo SINA Këshilltar Kolegji Posacem i Apelimit
Elona MIHALI Gjyqtar Gjykata e Rrethit Gjyqesor Vlore
Elona Selamet BUSHATI Këshilltar Komisioni i Pavarur i Kualifikimt
Elona SINA Këshilltar Kolegji i Posaçëm i Apelit
Elona STAVRI (TORO) Gjyqtar - Gjyqtar Gjykata e Apelit - Gjykata e Shkallës së Parë, Tiranë
Elsa KAREÇI Prokuror - Prokuror - Prokuror Prokuroria Kavajë - Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Tiranë - Prokuroria e gjykatës së shkallës së parë Tirane
Elsa MIHA Prokuror - Prokuror - Prokuror - Prokuror Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Tiranë - Prokuroria Berat - Prokuroria Fier - Prokuroria e gjykatës së shkallës së parë Tirane