Para dhe Pushtet


TE DHENA TE PERGJITHSHME


TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2016
Kategoria Pershkrimi dhe burimi
Të ardhura nga Paga dhe ShpërblimetTë ardhura nga paga dhe përfitimet në funksionin e deputetit, 2 380 024 lekë.
Të ardhura nga BonuseNuk ka
Të ardhura si Këshilltarë/Anëtarë BordeshNuk ka
Të ardhura nga interesa bankare dhe të kredidhëniesNuk ka
Të ardhura QiradhënieNuk ka
Të ardhura nga Bizneset dhe Sipërmarrjet individualeNuk ka
Të ardhurat nga Ortakëri/AksioneNuk ka
Të ardhura nga Publikimet dhe e drejta e AutoritNuk ka
Të ardhura nga Çelje TrashëgimiNuk ka
Të ardhura të personave pjesë e Certifikatës FamiljareNuk ka
Të Ardhura nga Detyrime të Shlyera nga të TretëTë ardhura nga vendim gjykate me palë dëmshpërblyese Kuvendi, 324 519 lekë.
Të ardhura vjetore si % ndaj të ardhurave të pagës nga ky funksion114%
Të tjera
1) Tërhequr shuma 100 000 lekë nga llogari bankare dhe depozituar në një tjetër llogari për pagesa utilitare.
2) Bashkëjetuesja zonja Zaravshon Zukhurova Tërhequr nga llogari bankare e motrës, 8 899 dollar.


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2016
expenseDesc

1) Shlyer detyrime energji elektrike dhe ujë për vitin 2016, vlera -64 908 lekë.
2) Mbajtur komisione bankare, -1 500 lekë.