Para dhe Pushtet


Pozicioni :

Emri :

Ne Money and Power (One Stop Integrate Data Source) jane publikuar te dhena per pasurine, te ardhurat dhe shpenzimet e deklaruara nga funksionare te larte publik. Te dhenat jane sipas deklarimeve zyrtare te nje viti te caktuar apo deklarim fillestar perpara marrjes se detyres. Ne edo rast informacioni flet per daten e plotesimit te dokumentit per Inspektoratin e Larte te Deklarimit te Pasurive ILKDP. Vee subjektit ne deklarim perfshihen edhe persona te tjere pjesetare te familjes me detyrim ligjor per te deklaruar. Deklarimi vjetor karakterizohet nga informacioni per te ardhura te krijuara ne ate vit, pasuri te fituara gjate vitit ne fjale, sikurse shpenzime per te cilat subjektet kane detyrim ligjor per deklarim. Subjektet per te cilat ka informacion ne kete rubrike jane funksionare te larte publik: President, Anetare te Keshillit te Ministrave, Kryetare te Bashkive Kryesore, Perfaqesues te Parlamentit, Gjyqtare te Nivelit te Larte, Kryeprokuror dhe titullar te institucioneve te pavarura. Ky informacion behet i hapur dhe transparent, me qellim informimin e publikut mbi interesat ekonomike dhe pasurite e funksionareve te larte publik qe perfaqesojne dhe qeverisin ne vend. Te dhenat Money and Power jane te nderlidhura me te dhena te Open Corporates Albania per shoqeri biznesi qe jane pjese e deklarimit te nje subjekti individual. Per edo subjekt eshte dhene edhe numri i indeksit te dokumentit zyrtare te dorezuar prane ILKDP, dokument nga ku jane cituar te dhenat. AIS eshte organizata qe ka krijuar databazen Para dhe Pushtet.

Lista e subjekteve (Total: 45)

AllA B Ç D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V X Y Z


Emer Subjekti Pozicioni Institucioni
Adnan XHOLI Prokuror Prokuroria e Përgjithshme
Adnand KOSOVA Prokuror - Prokuror Prokuroria e Përgjithshme - Prokuroria e Përgjithshme
Adriano DYRMISHI Oficer i Policisë Gjyqsore Prokuroria e Përgjithshme
Adriatik LLALLA Prokuror i Përgjithshëm Prokuroria e Përgjithshme
Alban SERANI Këshilltar Prokuroria e Përgjithshme
Alfred PROGONATI Prokuror Prokuroria e Përgjithshme
Alma MUÇA Prokuror Prokuroria e Përgjithshme
Altin BINAJ Prokuror Prokuroria e Përgjithshme
Anila LEKA Prokuror Prokuroria e Përgjithshme
Arben DOLLAPAJ Prokuror Prokuroria e Përgjithshme
Arben KRAJA Prokuror Prokuroria e Përgjithshme
Arben QOSJA Oficer i Policisë Gjyqsore Prokuroria e Përgjithshme
Arqilea KOÇA Prokuror Prokuroria e Përgjithshme
Arta MARKU Prokuror i Përgjithshëm Prokuroria e Përgjithshme
Artan LULAJ Prokuror Prokuroria e Përgjithshme
Artur SELMANI Prokuror Prokuroria e Përgjithshme
Bilbil METE Prokuror Prokuroria e Përgjithshme
Bledar MAKSUTI Prokuror Prokuroria e Përgjithshme
Bujar SHESHI Prokuror Prokuroria e Përgjithshme
Deniona KATRO Prokuror Prokuroria e Përgjithshme
Edlira JORGAQI(KRIPA) Drejtor Prokuroria e Përgjithshme
Elina KOMBI Prokuror Prokuroria e Përgjithshme
Fatjona MEMÇAJ Prokuror Prokuroria e Përgjithshme
Fjorida BALLAURI(KALLÇO) Drejtor Prokuroria e Përgjithshme
Hysen KETA Prokuror Prokuroria e Përgjithshme
Ina RAMA Prokuror i Përgjithshëm Prokuroria e Përgjithshme
Isa JATA Prokuror Prokuroria e Përgjithshme
Kasem BERBERI Prokuror Prokuroria e Përgjithshme
Kostaq BELURI Prokuror Prokuroria e Përgjithshme
Kujtim LULI Prokuror Prokuroria e Përgjithshme
Ledina LERA(RIZA) Prokuror Prokuroria e Përgjithshme
Luan ABAZI Drejtor Prokuroria e Përgjithshme
Madrid KULLOLLI Prokuror Prokuroria e Përgjithshme
Mihallaq BLETA Prokuror Prokuroria e Përgjithshme
Miranda BUSHI Prokuror Prokuroria e Përgjithshme
Naim TOTA Prokuror Prokuroria e Përgjithshme
Olsian ÇELA Prokuror i Përgjithshëm Prokuroria e Përgjithshme
Ramadan TROCI Prokuror Prokuroria e Përgjithshme
Rovena GASHI Prokuror Prokuroria e Përgjithshme
Shkelqim KOKONA Prokuror Prokuroria e Përgjithshme