Para dhe Pushtet


TE DHENA TE PERGJITHSHME
DEKLARATA FILLESTARE

TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2019
Kategoria Pershkrimi dhe burimi
Të ardhura nga Paga dhe ShpërblimetTë ardhura neto në vlerën 2 657 232 Lekë nga paga si anëtar i KLP-së.
Të ardhura nga BonuseNuk ka
Të ardhura si Këshilltarë/Anëtarë BordeshNuk ka
Të ardhura nga interesa bankare dhe të kredidhëniesTë ardhura në vlerën 9 392 Lekë nga interesat bankare të depozitës me afat.
Të ardhura QiradhënieNuk ka
Të ardhura nga Bizneset dhe Sipërmarrjet individualeNuk ka
Të ardhurat nga Ortakëri/AksioneNuk ka
Të ardhura nga Publikimet dhe e drejta e AutoritNuk ka
Të ardhura nga Çelje TrashëgimiNuk ka
Të ardhura të personave pjesë e Certifikatës Familjare
1) Bashkëshortja Znj.Silvana Beluri, të ardhura neto në vlerën 779 656 Lekë nga paga.
2) Bashkëshortja Znj.Silvana Beluri, të ardhura në vlerën 33 671 Lekë nga interesat vjetore nga depozita me afat dy vjeçar.
Të Ardhura nga Detyrime të Shlyera nga të TretëNuk ka
Të ardhura vjetore si % ndaj të ardhurave të pagës nga ky funksionNuk ka
Të tjera
1) Bashkëshortja Znj.Silvana Beluri, gjendje 260 797 Lekë në depozitën bankare plus.
2) Gjendje 1 325 462 Lekë në llogarinë rrjedhëse më 31 Dhjetor 2018.
3) Bashkëshortja Znj.Silvana Beluri, gjendje 208 335 Lekë në llogarinë rrjedhëse më 31 Dhjetor 2018.


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2019
expenseDesc
Nuk ka