Para dhe Pushtet


Pozicioni :

Emri :

Ne Money and Power (One Stop Integrate Data Source) jane publikuar te dhena per pasurine, te ardhurat dhe shpenzimet e deklaruara nga funksionare te larte publik. Te dhenat jane sipas deklarimeve zyrtare te nje viti te caktuar apo deklarim fillestar perpara marrjes se detyres. Ne edo rast informacioni flet per daten e plotesimit te dokumentit per Inspektoratin e Larte te Deklarimit te Pasurive ILKDP. Vee subjektit ne deklarim perfshihen edhe persona te tjere pjesetare te familjes me detyrim ligjor per te deklaruar. Deklarimi vjetor karakterizohet nga informacioni per te ardhura te krijuara ne ate vit, pasuri te fituara gjate vitit ne fjale, sikurse shpenzime per te cilat subjektet kane detyrim ligjor per deklarim. Subjektet per te cilat ka informacion ne kete rubrike jane funksionare te larte publik: President, Anetare te Keshillit te Ministrave, Kryetare te Bashkive Kryesore, Perfaqesues te Parlamentit, Gjyqtare te Nivelit te Larte, Kryeprokuror dhe titullar te institucioneve te pavarura. Ky informacion behet i hapur dhe transparent, me qellim informimin e publikut mbi interesat ekonomike dhe pasurite e funksionareve te larte publik qe perfaqesojne dhe qeverisin ne vend. Te dhenat Money and Power jane te nderlidhura me te dhena te Open Corporates Albania per shoqeri biznesi qe jane pjese e deklarimit te nje subjekti individual. Per edo subjekt eshte dhene edhe numri i indeksit te dokumentit zyrtare te dorezuar prane ILKDP, dokument nga ku jane cituar te dhenat. AIS eshte organizata qe ka krijuar databazen Para dhe Pushtet.

Lista e subjekteve (Total: 1654)

AllA B Ç D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V X Y Z


Emer Subjekti Pozicioni Institucioni
Agron BUSHATI Prokuror - Prokuror Prokuroria Shkodër - Prokuroria e gjykatës së shkallës së parë Shkodër
Agron ÇELA Deputet i Parlamentit - Deputet Legjislatura IX - Deputet Zgjedhje 2021 Kuvendi i Shqipërisë - Kuvendi i Shqipërisë - Kuvendi i Shqipërisë
Agron CUKA Rektor Universiteti Universiteti i Sporteve të Tiranës
Agron DEMUSHI Kryebashkiak Bashkia Bajram Curri
Agron DUKA Deputet i Parlamentit - Deputet Zgjedhje 2021 Kuvendi i Shqipërisë - Kuvendi i Shqipërisë
Agron GEGA Administrator Shoqëri Publike Ujësjellës Kanalizime sh.a, Librazhd
Agron GJANA Oficer i Policisë Gjyqsore - Prokuror - Prokuror - Prokuror Prokuroria Lushnje - Prokuroria e gjykatës të shkallës së parë Krujë - Prokuroria e gjykatës të shkallës së parë Durrës - Prokuroria Kukës
Agron GJEKMARKAJ Deputet i Parlamentit - Deputet Zgjedhje 2021 Kuvendi i Shqipërisë - Kuvendi i Shqipërisë
Agron HETOJA Administrator Shoqëri Publike KESH sh.a, Tiranë
Agron KAPLLANAJ Kryebashkiak - Kryebashkiak 2015 Bashkia Mallakastër - Bashkia Mallakastër
Agron MALAJ Kryebashkiak - Kryebashkiak 2019-2023 - Kryebashkiak 2023-2027 Bashkia Mat - Bashkia Mat - Bashkia Mat
Agron SHEHAJ Deputet i Parlamentit - Deputet Legjislatura IX - Deputet Zgjedhje 2021 Kuvendi i Shqipërisë - Kuvendi i Shqipërisë - Kuvendi i Shqipërisë
Agron TARE Ambasador Konsull i Përgjithshëm - Stamboll
Agron VAVLA Gjyqtar Gjykata e Rrethit Gjyqësor Berat
Agron ZHUKRI Gjyqtar Gjykata e Rrethit Gjyqësor Tirane
Ahilea DEÇKA Kryebashkiak - Kryebashkiak 2015 Bashkia Dropull - Bashkia Dropull
Ahmet JANGULLI Gjyqtar - Gjyqtar - Gjyqtar Gjykatën e Rrethit Gjyqësor Bulqizë - Gjykatën e Rrethit Gjyqësor Dibër - Gjykatën Administrative të Shkallës së Parë Shkodër
Aida CAKAJ Prokuror Prokuroria e gjykatës së shkallës së parë Fier
Aida VEIZAJ(HAJNAJ) Zëvendës Drejtor Policia e Shtetit
Ajet ZYBERAJ Drejtor Policia Korçë
Ajola PRENÇI (YMERI) Prokuror - Prokuror - Prokuror Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Shkodër - Prokuroria e gjykatës së shkallës së parë Mat - Prokuroria e gjykatës së shkallës së parë Kurbin
Alaudin MALAJ Gjyqtar Gjykata e Apelit
Alba DHIMA Prokuror Prokuroria e gjykatës së shkallës së parë Gjirokaster
Alban ÇELA Drejtor Policia Lezhë
Alban KARAPICI Antar Bordi AKEP AKEP
Alban SERANI Këshilltar Prokuroria e Përgjithshme
Alban TORO Anëtarë i KLGJ-së Këshilli i Lartë Gjyqësor
Alban VECANI Gjyqtar Gjykata e Rrethit Sarande
Alban XHELILI Deputet i Parlamentit - Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë - Kuvendi i Shqipërisë
Alban ZENELI Deputet i Parlamentit - Deputet Legjislatura IX Kuvendi i Shqipërisë - Kuvendi i Shqipërisë
Albana BOKSI Anëtar i Gjykatës së Lartë - Gjyqtar - Gjyqtar - Gjyqtar Gjykata e Lartë - Gjykatën e Posaçme të Apelit për Korrupsionin dhe Krimin e Organizuar - Gjykata e Apelit për Krimet e Rënda - Gjykata e Rrethit Gjyqësor Elbasan
Albana JEGENI Këshilltar KPA
Albana KOÇIU Këshilli i Ministrave - Këshilli i Ministrave PS mandati III Këshilli i Ministrave - Këshilli i Ministrave
Albana SHKURTA Zv/ministër Ministria e Financave dhe Ekonomise
Albana SHTYLLA Anëtar i Këshillit të Lartë të Drejtësisë - Anëtarë KPA Këshilli i Lartë i Drejtësisë - KPA
Albana VOKSHI Deputet i Parlamentit - Deputet Legjislatura IX - Deputet Zgjedhje 2021 Kuvendi i Shqipërisë - Kuvendi i Shqipërisë - Kuvendi i Shqipërisë
Albano ÇEPELE Gjyqtar Gjykatën e Rrethit Gjyqësor Shkodër
Albert MALAJ Kryebashkiak - Kryebashkiak 2023-2027 Bashkia Memaliaj - Bashkia Memaliaj
Albert DEMIRNELI Prokuror - Prokuror Prokuroria e gjykatës së shkallës së parë Tirane - Prokuroria Tirane
Albert KULIÇI Prokuror - Prokuror - Prokuror Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Vlorë - Prokuroria e gjykatës së shkallës së parë Vlorë - Prokuroria Tiranë