Para dhe Pushtet


TE DHENA TE PERGJITHSHME


TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2013
Kategoria Pershkrimi dhe burimi
Të ardhura nga Paga dhe ShpërblimetPaga si Ambasador i Ministrisë së Punëve të Jashtme në vlerën 24 836 euro.
Të ardhura nga BonuseNuk ka
Të ardhura si Këshilltarë/Anëtarë BordeshNuk ka
Të ardhura nga interesa bankare dhe të kredidhënies
1) Interesa bankare në vlerën 600 lekë nga llogari bankare në bankë të nivelit të dytë.
2) Interesa bankare në vlerën 600 lekë nga llogari bankare në bankë të nivelit të dytë.
3) Interesa bankare në vlerën 1 480 euro nga llogari bankare në valutë.
Të ardhura QiradhënieNuk ka
Të ardhura nga Bizneset dhe Sipërmarrjet individualeNuk ka
Të ardhurat nga Ortakëri/AksioneNuk ka
Të ardhura nga Publikimet dhe e drejta e AutoritNuk ka
Të ardhura nga Çelje TrashëgimiNuk ka
Të ardhura të personave pjesë e Certifikatës FamiljareNuk ka
Të Ardhura nga Detyrime të Shlyera nga të TretëNuk ka
Të ardhura vjetore si % ndaj të ardhurave të pagës nga ky funksion100%
Të tjeraDetyrime të papaguara në vlerën 2 000 000 lekë për një kredi në bankë të nivelit të dytë marrë më 28.06.2002 me principal 5 000 000 lekë, pjesë e regjimit martesor.


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2013
expenseDesc
Detyrime të paguara në vlerën -300 000 lekë për një kredi në bankë të nivelit të dytë marrë më 28.06.2002 me principal 5 000 000 lekë, pjesë e regjimit martesor.