Para dhe Pushtet


TE DHENA TE PERGJITHSHME
DEKLARATA FILLESTARE

TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2017
Kategoria Pershkrimi dhe burimi
Të ardhura nga Paga dhe ShpërblimetTë ardhura neto për vitin me vlerë 900 000 Lekë nga paga si Kryetar i Bashkisë Dropull.
Të ardhura nga BonuseNuk ka
Të ardhura si Këshilltarë/Anëtarë BordeshTë ardhura neto për vitin me vlerë 96 000 Lekë si anëtar i Këshillit të Qarkut Gjirokastër.
Të ardhura nga interesa bankare dhe të kredidhëniesNuk ka
Të ardhura QiradhënieNuk ka
Të ardhura nga Bizneset dhe Sipërmarrjet individualeNuk ka
Të ardhurat nga Ortakëri/AksioneNuk ka
Të ardhura nga Publikimet dhe e drejta e AutoritNuk ka
Të ardhura nga Çelje TrashëgimiNuk ka
Të ardhura të personave pjesë e Certifikatës FamiljareBashkëshortja, të ardhura neto me vlerë 595 200 Lekë nga paga si mësuese e ciklit të ulët në shkollën 9 vjeçare ‘Jorgucat’.
Të Ardhura nga Detyrime të Shlyera nga të TretëNuk ka
Të ardhura vjetore si % ndaj të ardhurave të pagës nga ky funksion
Të tjera
1) Depozitë me vlerë 296 761 Lekë pranë Tirana Bank, të ardhura nga paga.
2) Bashkëshortja, shtesë me 300 000 Lekë në depozitën pranë NBG Bank me të ardhurat e pagës.


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2017
expenseDesc
Nuk ka