Money and Power


TE DHENA TE PERGJITHSHME
DEKLARATA FILLESTARE

TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2017
Category Pershkrimi dhe burimi
Incomes from Salary and other supplementary compensationsTë ardhura neto për vitin me vlerë 900 000 Lekë nga paga si Kryetar i Bashkisë Dropull.
Incomes from BonusesNuk ka
Incomes from Advisor / Member of BoardsTë ardhura neto për vitin me vlerë 96 000 Lekë si anëtar i Këshillit të Qarkut Gjirokastër.
Incomes from bank interestsNuk ka
Incomes from RentNuk ka
Incomes from Businesses and EntrepreneurshipNuk ka
Incomes from SharesNuk ka
Incomes from Publications and CopyrightNuk ka
Incomes from Heritage RightsNuk ka
Incomes of other family members, who are part of his Family CertificateBashkëshortja, të ardhura neto me vlerë 595 200 Lekë nga paga si mësuese e ciklit të ulët në shkollën 9 vjeçare ‘Jorgucat’.
Payments received for obligations from third partiesNuk ka
Annual incomes as % of incomes from salary for this function
Others
1) Depozitë me vlerë 296 761 Lekë pranë Tirana Bank, të ardhura nga paga.
2) Bashkëshortja, shtesë me 300 000 Lekë në depozitën pranë NBG Bank me të ardhurat e pagës.


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2017
expenseDesc
Nuk ka