Para dhe Pushtet


Pozicioni :

Emri :

Ne Money and Power (One Stop Integrate Data Source) jane publikuar te dhena per pasurine, te ardhurat dhe shpenzimet e deklaruara nga funksionare te larte publik. Te dhenat jane sipas deklarimeve zyrtare te nje viti te caktuar apo deklarim fillestar perpara marrjes se detyres. Ne edo rast informacioni flet per daten e plotesimit te dokumentit per Inspektoratin e Larte te Deklarimit te Pasurive ILKDP. Vee subjektit ne deklarim perfshihen edhe persona te tjere pjesetare te familjes me detyrim ligjor per te deklaruar. Deklarimi vjetor karakterizohet nga informacioni per te ardhura te krijuara ne ate vit, pasuri te fituara gjate vitit ne fjale, sikurse shpenzime per te cilat subjektet kane detyrim ligjor per deklarim. Subjektet per te cilat ka informacion ne kete rubrike jane funksionare te larte publik: President, Anetare te Keshillit te Ministrave, Kryetare te Bashkive Kryesore, Perfaqesues te Parlamentit, Gjyqtare te Nivelit te Larte, Kryeprokuror dhe titullar te institucioneve te pavarura. Ky informacion behet i hapur dhe transparent, me qellim informimin e publikut mbi interesat ekonomike dhe pasurite e funksionareve te larte publik qe perfaqesojne dhe qeverisin ne vend. Te dhenat Money and Power jane te nderlidhura me te dhena te Open Corporates Albania per shoqeri biznesi qe jane pjese e deklarimit te nje subjekti individual. Per edo subjekt eshte dhene edhe numri i indeksit te dokumentit zyrtare te dorezuar prane ILKDP, dokument nga ku jane cituar te dhenat. AIS eshte organizata qe ka krijuar databazen Para dhe Pushtet.

Lista e subjekteve (Total: 36)

AllA B Ç D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V X Y Z


Emer Subjekti Pozicioni Institucioni
Agim BENDO Gjyqtar Gjykata e Apelit
Alaudin MALAJ Gjyqtar Gjykata e Apelit
Alkelina GAZIDEDE Gjyqtar Gjykata e Apelit
Altina NASUFI Gjyqtar Gjykata e Apelit
Andi CIVICI Gjyqtar Gjykata e Apelit
Artan BROCI Gjyqtar Gjykata e Apelit
Artur GAXHA Gjyqtar Gjykata e Apelit
Artur KALAJA Gjyqtar Gjykata e Apelit
Asim VOKSHI Gjyqtar Gjykata e Apelit
Astrit HAXHIALUSHI Gjyqtar Gjykata e Apelit
Blerona HASA Gjyqtar Gjykata e Apelit
Edlira PETRI Gjyqtar Gjykata e Apelit
Edmond GOGO Gjyqtar Gjykata e Apelit
Elbana LLURI Gjyqtar Gjykata e Apelit
Elona STAVRI (TORO) Gjyqtar Gjykata e Apelit
Ervin METALLA Gjyqtar Gjykata e Apelit
Evjeni SINOJMERI Gjyqtar Gjykata e Apelit
Fatmira HAJDARI Gjyqtar Gjykata e Apelit
Fatos QATO Gjyqtar Gjykata e Apelit
Fatri ISLAMAJ Gjyqtar Gjykata e Apelit
Fiqirete MULLAJ Gjyqtar Gjykata e Apelit
Flutura SKËNDERI Gjyqtar Gjykata e Apelit
Genti SHALA Gjyqtar Gjykata e Apelit
Gjin GJONI Gjyqtar Gjykata e Apelit
Gramoz LEVANAJ Gjyqtar Gjykata e Apelit
Hysni DEMIRAJ Gjyqtar Gjykata e Apelit
Kastriot SELITA Gjyqtar Gjykata e Apelit
Lefter JAHAJ Gjyqtar Gjykata e Apelit
Maria QIRJAZI Gjyqtar Gjykata e Apelit
Metush SARAÇI Gjyqtar Gjykata e Apelit
Ridvan HADO Gjyqtar Gjykata e Apelit
Shkëlqim MIRI Gjyqtar Gjykata e Apelit
Shkëlqim MUSTAFA Gjyqtar Gjykata e Apelit
Valdete HOXHA Gjyqtar Gjykata e Apelit
Zamir PODA Gjyqtar Gjykata e Apelit
Zegjine dhe Theodhori SOLLAKU Gjyqtar Gjykata e Apelit
  • < Më para
  • 1
  • Më pas >