Para dhe Pushtet


TE DHENA TE PERGJITHSHME


TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2016
Kategoria Pershkrimi dhe burimi
Të ardhura nga Paga dhe Shpërblimet
1) Të ardhura nga paga vjetore neto për vitin 2016, vlera 1 220 174 lekë.
2) Të ardhura nga pagesa e mësimdhënies në master në Universitetin "Marin Marleti", 188 000 lekë.
Të ardhura nga BonuseNuk ka
Të ardhura si Këshilltarë/Anëtarë BordeshNuk ka
Të ardhura nga interesa bankare dhe të kredidhëniesNuk ka
Të ardhura Qiradhënie
1) Të ardhura nga ambientet e dhëna me qira te 'Shallvaret' për vitin 2016 (janar - nëntor 2016.), 8 160 euro.
2) Të ardhura nga dhënia me qira e banesës për vitin 2016 (shkurt - dhjetor, 600 euro/muaj), 6 600 euro.
Të ardhura nga Bizneset dhe Sipërmarrjet individualeNuk ka
Të ardhurat nga Ortakëri/AksioneNuk ka
Të ardhura nga Publikimet dhe e drejta e AutoritNuk ka
Të ardhura nga Çelje TrashëgimiNuk ka
Të ardhura të personave pjesë e Certifikatës Familjare
1) Vajza, Znj. Linda Poda, të ardhura nga paga për vitin 2016, shuma 471 544 lekë.
2) Vajza, Znj. Amantia Poda, të ardhura nga paga për vitin 2016, shuma 9 069.95 euro.
Të Ardhura nga Detyrime të Shlyera nga të TretëNuk ka
Të ardhura vjetore si % ndaj të ardhurave të pagës nga ky funksion
Të tjeraNuk ka


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2016
expenseDesc

1) Shpenzime për pagesën e tatimeve vjetore të pasurisë për bodrumin e dhënë me qira për vitin 2015, shuma 15 736 lekë.
2) Shpenzime për pagesën e e tatimit mbi qiranë për banesën për vitin 2016, shuma 173 970 lekë.
3) Shpenzime për vitin 2016 për pagesën e kredisë e cila është shlyer plotësisht, 50 000 lekë.