Money and Power


TE DHENA TE PERGJITHSHME


TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2016
Category Pershkrimi dhe burimi
Incomes from Salary and other supplementary compensations
1) Të ardhura nga paga vjetore neto për vitin 2016, vlera 1 220 174 lekë.
2) Të ardhura nga pagesa e mësimdhënies në master në Universitetin "Marin Marleti", 188 000 lekë.
Incomes from BonusesNuk ka
Incomes from Advisor / Member of BoardsNuk ka
Incomes from bank interestsNuk ka
Incomes from Rent
1) Të ardhura nga ambientet e dhëna me qira te 'Shallvaret' për vitin 2016 (janar - nëntor 2016.), 8 160 euro.
2) Të ardhura nga dhënia me qira e banesës për vitin 2016 (shkurt - dhjetor, 600 euro/muaj), 6 600 euro.
Incomes from Businesses and EntrepreneurshipNuk ka
Incomes from SharesNuk ka
Incomes from Publications and CopyrightNuk ka
Incomes from Heritage RightsNuk ka
Incomes of other family members, who are part of his Family Certificate
1) Vajza, Znj. Linda Poda, të ardhura nga paga për vitin 2016, shuma 471 544 lekë.
2) Vajza, Znj. Amantia Poda, të ardhura nga paga për vitin 2016, shuma 9 069.95 euro.
Payments received for obligations from third partiesNuk ka
Annual incomes as % of incomes from salary for this function
OthersNuk ka


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2016
expenseDesc

1) Shpenzime për pagesën e tatimeve vjetore të pasurisë për bodrumin e dhënë me qira për vitin 2015, shuma 15 736 lekë.
2) Shpenzime për pagesën e e tatimit mbi qiranë për banesën për vitin 2016, shuma 173 970 lekë.
3) Shpenzime për vitin 2016 për pagesën e kredisë e cila është shlyer plotësisht, 50 000 lekë.