Para dhe Pushtet


TE DHENA TE PERGJITHSHME




DEKLARATA FILLESTARE





TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2016
Kategoria Pershkrimi dhe burimi
Të ardhura nga Paga dhe ShpërblimetTë ardhura nga paga si gjyqtar në Gjykatën e Apelit, Vlorë dhe Gjykatën e Apelit, Tiranë, 1 235 491 lekë.
Të ardhura nga BonuseNuk ka
Të ardhura si Këshilltarë/Anëtarë BordeshNuk ka
Të ardhura nga interesa bankare dhe të kredidhëniesNuk ka
Të ardhura QiradhënieNuk ka
Të ardhura nga Bizneset dhe Sipërmarrjet individualeNuk ka
Të ardhurat nga Ortakëri/AksioneNuk ka
Të ardhura nga Publikimet dhe e drejta e AutoritNuk ka
Të ardhura nga Çelje TrashëgimiNuk ka
Të ardhura të personave pjesë e Certifikatës FamiljareBashkëshortja, Znj. Eneida Civici, të ardhura nga paga si gjyqtare në Gjykatën e Rrethit, Tiranë dhe shpërblimet si anëtare e Këshillit të Lartë të Drejtësisë, 1 225 195 lekë.
Të Ardhura nga Detyrime të Shlyera nga të TretëNuk ka
Të ardhura vjetore si % ndaj të ardhurave të pagës nga ky funksion
Të tjera
1) Gjendja cash, kursime të vitit 2015, pakësim 280 000 lekë, (janë shpenzuar gjithë kursimet e një viti më parë), pjesa takuese 50 %.
2) Gjendja cash, kursime gjatë vitit 2016, vlera 300 000 lekë, pjesa takuese 50 %.


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2016
expenseDesc
Nuk ka