Money and Power


TE DHENA TE PERGJITHSHME
DEKLARATA FILLESTARE

TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2016
Category Pershkrimi dhe burimi
Incomes from Salary and other supplementary compensationsTë ardhura nga paga si gjyqtar në Gjykatën e Apelit, Vlorë dhe Gjykatën e Apelit, Tiranë, 1 235 491 lekë.
Incomes from BonusesNuk ka
Incomes from Advisor / Member of BoardsNuk ka
Incomes from bank interestsNuk ka
Incomes from RentNuk ka
Incomes from Businesses and EntrepreneurshipNuk ka
Incomes from SharesNuk ka
Incomes from Publications and CopyrightNuk ka
Incomes from Heritage RightsNuk ka
Incomes of other family members, who are part of his Family CertificateBashkëshortja, Znj. Eneida Civici, të ardhura nga paga si gjyqtare në Gjykatën e Rrethit, Tiranë dhe shpërblimet si anëtare e Këshillit të Lartë të Drejtësisë, 1 225 195 lekë.
Payments received for obligations from third partiesNuk ka
Annual incomes as % of incomes from salary for this function
Others
1) Gjendja cash, kursime të vitit 2015, pakësim 280 000 lekë, (janë shpenzuar gjithë kursimet e një viti më parë), pjesa takuese 50 %.
2) Gjendja cash, kursime gjatë vitit 2016, vlera 300 000 lekë, pjesa takuese 50 %.


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2016
expenseDesc
Nuk ka