Para dhe Pushtet


TE DHENA TE PERGJITHSHME
DEKLARATA FILLESTARE

TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2016
Kategoria Pershkrimi dhe burimi
Të ardhura nga Paga dhe ShpërblimetTë ardhura nga paga si gjyqtar në Gjykatën e Apelit Tiranë, 1 445 772 lekë.
Të ardhura nga BonuseNuk ka
Të ardhura si Këshilltarë/Anëtarë BordeshNuk ka
Të ardhura nga interesa bankare dhe të kredidhëniesNuk ka
Të ardhura QiradhënieNuk ka
Të ardhura nga Bizneset dhe Sipërmarrjet individualeNuk ka
Të ardhurat nga Ortakëri/AksioneNuk ka
Të ardhura nga Publikimet dhe e drejta e AutoritNuk ka
Të ardhura nga Çelje TrashëgimiNuk ka
Të ardhura të personave pjesë e Certifikatës Familjare
1) Bashkëshortja, Znj. Manushaqe Saraçi, të ardhura nga puna si mjeke në SUT, 830 875 lekë.
2) Bashkëshortja, Znj. Manushaqe Saraçi, të ardhura nga mësimdhënia në Universitetin 'Zoja e Këshillit të Mirë' Tiranë, 1 080 euro.
3) Bashkëshortja, Znj. Manushaqe Saraçi, të ardhura nga mësimdhënia në Institutin Arsimor të Studimeve Strategjike dhe Trajnimeve (ISSAT), Tiranë, 32 941 lekë.
4) Bashkëshortja, Znj. Manushaqe Saraçi, të ardhura pensioni ushtarak i parakohshëm, 218 730 lekë.
5) Djali, Z. Erald Saraçi, të ardhura si i punësuar në Departamentin e Kontabilitetit në First Service Residential, Manhattan, NY për periudhën 01.01.2016 - 31.12.2016, shuma 48 500 dollarë.
Të Ardhura nga Detyrime të Shlyera nga të TretëNuk ka
Të ardhura vjetore si % ndaj të ardhurave të pagës nga ky funksion
Të tjera
1) Bashkëshortja, Znj. Manushaqe Saraçi, gjendja e kursimeve, 1 400 000 lekë dhe 1 080 euro.
2) Detyrim ndaj shoqërisë së ndërtimit ' RFZ Building' sh.p.k në shumën 9 344 800 lekë.
3) Hua ndaj shoqërisë 'Lura' sh.p.k në shumën 3 000 000 lekë.


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2016
expenseDesc
Nuk ka