Money and Power


TE DHENA TE PERGJITHSHME
DEKLARATA FILLESTARE

TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2016
Category Pershkrimi dhe burimi
Incomes from Salary and other supplementary compensationsTë ardhura nga paga si gjyqtar në Gjykatën e Apelit Tiranë, 1 445 772 lekë.
Incomes from BonusesNuk ka
Incomes from Advisor / Member of BoardsNuk ka
Incomes from bank interestsNuk ka
Incomes from RentNuk ka
Incomes from Businesses and EntrepreneurshipNuk ka
Incomes from SharesNuk ka
Incomes from Publications and CopyrightNuk ka
Incomes from Heritage RightsNuk ka
Incomes of other family members, who are part of his Family Certificate
1) Bashkëshortja, Znj. Manushaqe Saraçi, të ardhura nga puna si mjeke në SUT, 830 875 lekë.
2) Bashkëshortja, Znj. Manushaqe Saraçi, të ardhura nga mësimdhënia në Universitetin 'Zoja e Këshillit të Mirë' Tiranë, 1 080 euro.
3) Bashkëshortja, Znj. Manushaqe Saraçi, të ardhura nga mësimdhënia në Institutin Arsimor të Studimeve Strategjike dhe Trajnimeve (ISSAT), Tiranë, 32 941 lekë.
4) Bashkëshortja, Znj. Manushaqe Saraçi, të ardhura pensioni ushtarak i parakohshëm, 218 730 lekë.
5) Djali, Z. Erald Saraçi, të ardhura si i punësuar në Departamentin e Kontabilitetit në First Service Residential, Manhattan, NY për periudhën 01.01.2016 - 31.12.2016, shuma 48 500 dollarë.
Payments received for obligations from third partiesNuk ka
Annual incomes as % of incomes from salary for this function
Others
1) Bashkëshortja, Znj. Manushaqe Saraçi, gjendja e kursimeve, 1 400 000 lekë dhe 1 080 euro.
2) Detyrim ndaj shoqërisë së ndërtimit ' RFZ Building' sh.p.k në shumën 9 344 800 lekë.
3) Hua ndaj shoqërisë 'Lura' sh.p.k në shumën 3 000 000 lekë.


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2016
expenseDesc
Nuk ka