Para dhe Pushtet


TE DHENA TE PERGJITHSHME
DEKLARATA FILLESTARE

TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2016
Kategoria Pershkrimi dhe burimi
Të ardhura nga Paga dhe ShpërblimetTë ardhura nga paga neto për vitin 2016 si gjyqtar në Gjykatën e Apelit Tiranë, 1 408 257 lekë.
Të ardhura nga BonuseNuk ka
Të ardhura si Këshilltarë/Anëtarë BordeshNuk ka
Të ardhura nga interesa bankare dhe të kredidhëniesNuk ka
Të ardhura QiradhënieTë ardhura nga qiraja e ap. në Tiranë, 45 000 lekë për muaj.
Të ardhura nga Bizneset dhe Sipërmarrjet individualeNuk ka
Të ardhurat nga Ortakëri/AksioneNuk ka
Të ardhura nga Publikimet dhe e drejta e AutoritNuk ka
Të ardhura nga Çelje TrashëgimiNuk ka
Të ardhura të personave pjesë e Certifikatës Familjare
1) Bashkëshortja, Znj. Merita Qato, të ardhura nga paga neto për vitin 2016, si drejtore në Drejtorinë Juridike në Zyrën e Regjistrimit të Pasurive të Paluajtshme Tiranë, 1 065 163 lekë.
2) Të ardhura nga pensioni i babait të bashkëshortes, Z. Serfin Shegani, 49 265 lekë për muaj.
3) Të ardhura nga pensioni i nënës së bashkëshortes, Znj. Vasilika Shegani, 19 165 lekë për muaj.
4) Vajza, Znj. Eltjona Qato, të ardhura nga puna e vajzës pranë Backend Developer Bynder N.V, Amsterdam, Holandë, 2 226.8 euro për muaj neto.
Të Ardhura nga Detyrime të Shlyera nga të TretëNuk ka
Të ardhura vjetore si % ndaj të ardhurave të pagës nga ky funksion
Të tjeraKredi bankare për blerjen e makinës marrë më 02.08.2012. Detyrimi i shlyer, 4 377 euro, detyrimi i mbetur pashlyer, 2 583 euro.


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2016
expenseDesc
Nuk ka