Money and Power


TE DHENA TE PERGJITHSHME
DEKLARATA FILLESTARE

TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2016
Category Pershkrimi dhe burimi
Incomes from Salary and other supplementary compensationsTë ardhura nga paga neto për vitin 2016 si gjyqtar në Gjykatën e Apelit Tiranë, 1 408 257 lekë.
Incomes from BonusesNuk ka
Incomes from Advisor / Member of BoardsNuk ka
Incomes from bank interestsNuk ka
Incomes from RentTë ardhura nga qiraja e ap. në Tiranë, 45 000 lekë për muaj.
Incomes from Businesses and EntrepreneurshipNuk ka
Incomes from SharesNuk ka
Incomes from Publications and CopyrightNuk ka
Incomes from Heritage RightsNuk ka
Incomes of other family members, who are part of his Family Certificate
1) Bashkëshortja, Znj. Merita Qato, të ardhura nga paga neto për vitin 2016, si drejtore në Drejtorinë Juridike në Zyrën e Regjistrimit të Pasurive të Paluajtshme Tiranë, 1 065 163 lekë.
2) Të ardhura nga pensioni i babait të bashkëshortes, Z. Serfin Shegani, 49 265 lekë për muaj.
3) Të ardhura nga pensioni i nënës së bashkëshortes, Znj. Vasilika Shegani, 19 165 lekë për muaj.
4) Vajza, Znj. Eltjona Qato, të ardhura nga puna e vajzës pranë Backend Developer Bynder N.V, Amsterdam, Holandë, 2 226.8 euro për muaj neto.
Payments received for obligations from third partiesNuk ka
Annual incomes as % of incomes from salary for this function
OthersKredi bankare për blerjen e makinës marrë më 02.08.2012. Detyrimi i shlyer, 4 377 euro, detyrimi i mbetur pashlyer, 2 583 euro.


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2016
expenseDesc
Nuk ka