Para dhe Pushtet


TE DHENA TE PERGJITHSHME
DEKLARATA FILLESTARE

TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2016
Kategoria Pershkrimi dhe burimi
Të ardhura nga Paga dhe ShpërblimetTë ardhura nga paga si gjyqtare në Gjykatën e Apelit Tiranë, 1 366 873 lekë.
Të ardhura nga BonuseNuk ka
Të ardhura si Këshilltarë/Anëtarë BordeshNuk ka
Të ardhura nga interesa bankare dhe të kredidhëniesNuk ka
Të ardhura QiradhënieNuk ka
Të ardhura nga Bizneset dhe Sipërmarrjet individualeNuk ka
Të ardhurat nga Ortakëri/AksioneNuk ka
Të ardhura nga Publikimet dhe e drejta e AutoritNuk ka
Të ardhura nga Çelje TrashëgimiNuk ka
Të ardhura të personave pjesë e Certifikatës Familjare
1) Bashkëshorti, Z. Vasil Qirjazi, të ardhura nga paga si specialist në Bashkinë e Tiranës, 626 928 lekë.
2) Djali, Z. Theodhor Qirjazi, të ardhura nga punësimi me kontratë si informaticien programues në shoqërinë 'WINGS ICT SOLUTION', i regjistruar si person fizik në Athinë, Greqi, 18 300 euro.
3) Vajza, Znj. Melina Qirjazi, të ardhura nga punësimi në kompaninë farmaceutike 'ITH Pharma London', për periudhën 7 nëntor - 16 dhjetor 2016, shuma 2 479.84 paund.
Të Ardhura nga Detyrime të Shlyera nga të TretëNuk ka
Të ardhura vjetore si % ndaj të ardhurave të pagës nga ky funksion
Të tjera
1) Gjendja e depozitës bankare në Bankën Societe Generale është pakësuar me 10 000 euro për shpenzime studimi të vajzës Melina Qirjazi në Londër, Angli, pjesa takuese 50 %.
2) Gjendja cash e vitit 2015 është pakësuar me 150 000 lekë për shpenzime, gjendja e mbetur 250 000 lekë, pjesa takuese 50 %.
3) Djali, Z. Theodhor Qirjazi, gjendja e llogarisë rrjedhëse në Piraeus Bank, në Athinë, kursime nga paga, 6 500 euro.
4) Vajza, Znj. Melina Qirjazi, gjendja e llogarisë bankare në Bankes Llouds, Londër, Angli, 850 paund.


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2016
expenseDesc
Nuk ka