Money and Power


TE DHENA TE PERGJITHSHME
DEKLARATA FILLESTARE

TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2016
Category Pershkrimi dhe burimi
Incomes from Salary and other supplementary compensationsTë ardhura nga paga si gjyqtare në Gjykatën e Apelit Tiranë, 1 366 873 lekë.
Incomes from BonusesNuk ka
Incomes from Advisor / Member of BoardsNuk ka
Incomes from bank interestsNuk ka
Incomes from RentNuk ka
Incomes from Businesses and EntrepreneurshipNuk ka
Incomes from SharesNuk ka
Incomes from Publications and CopyrightNuk ka
Incomes from Heritage RightsNuk ka
Incomes of other family members, who are part of his Family Certificate
1) Bashkëshorti, Z. Vasil Qirjazi, të ardhura nga paga si specialist në Bashkinë e Tiranës, 626 928 lekë.
2) Djali, Z. Theodhor Qirjazi, të ardhura nga punësimi me kontratë si informaticien programues në shoqërinë 'WINGS ICT SOLUTION', i regjistruar si person fizik në Athinë, Greqi, 18 300 euro.
3) Vajza, Znj. Melina Qirjazi, të ardhura nga punësimi në kompaninë farmaceutike 'ITH Pharma London', për periudhën 7 nëntor - 16 dhjetor 2016, shuma 2 479.84 paund.
Payments received for obligations from third partiesNuk ka
Annual incomes as % of incomes from salary for this function
Others
1) Gjendja e depozitës bankare në Bankën Societe Generale është pakësuar me 10 000 euro për shpenzime studimi të vajzës Melina Qirjazi në Londër, Angli, pjesa takuese 50 %.
2) Gjendja cash e vitit 2015 është pakësuar me 150 000 lekë për shpenzime, gjendja e mbetur 250 000 lekë, pjesa takuese 50 %.
3) Djali, Z. Theodhor Qirjazi, gjendja e llogarisë rrjedhëse në Piraeus Bank, në Athinë, kursime nga paga, 6 500 euro.
4) Vajza, Znj. Melina Qirjazi, gjendja e llogarisë bankare në Bankes Llouds, Londër, Angli, 850 paund.


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2016
expenseDesc
Nuk ka