Para dhe Pushtet


TE DHENA TE PERGJITHSHME
DEKLARATA FILLESTARE

TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2016
Kategoria Pershkrimi dhe burimi
Të ardhura nga Paga dhe ShpërblimetTë ardhura nga paga dhe përfitime të tjera financiare si deputete, 3 215 844 lekë.
Të ardhura nga BonuseNuk ka
Të ardhura si Këshilltarë/Anëtarë BordeshNuk ka
Të ardhura nga interesa bankare dhe të kredidhëniesNuk ka
Të ardhura QiradhënieNuk ka
Të ardhura nga Bizneset dhe Sipërmarrjet individualeNuk ka
Të ardhurat nga Ortakëri/AksioneNuk ka
Të ardhura nga Publikimet dhe e drejta e AutoritNuk ka
Të ardhura nga Çelje TrashëgimiNuk ka
Të ardhura të personave pjesë e Certifikatës Familjare
1) Bashkëshortja, të ardhura nga paga si punonjëse administrate në shoqërinë AIBA-Kompani sh.a, 41 800 lekë.
2) Vajza, të ardhura nga paga si administratore në shoqërinë Eco-Market-Food sh.p.k, 1 062 144 lekë.
3) Djali, të ardhura nga paga si Specialist Tregu në shoqërinë Eco-Market-Food sh.p.k, 600 000 lekë.
Të Ardhura nga Detyrime të Shlyera nga të TretëNuk ka
Të ardhura vjetore si % ndaj të ardhurave të pagës nga ky funksion100%
Të tjera
1) Gjendje e llogarisë së pagës më 31 dhjetor, 734 874 lekë.
2) Gjendje e llogarisë së kartës së kreditit më 31 dhjetor, 39 602 lekë.
3) Vajza, Enva Duka, gjendje e llogarisë së pagës, 99 264 lekë.


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2016
expenseDesc
Nuk ka