Money and Power


TE DHENA TE PERGJITHSHME
DEKLARATA FILLESTARE

TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2016
Category Pershkrimi dhe burimi
Incomes from Salary and other supplementary compensationsTë ardhura nga paga dhe përfitime të tjera financiare si deputete, 3 215 844 lekë.
Incomes from BonusesNuk ka
Incomes from Advisor / Member of BoardsNuk ka
Incomes from bank interestsNuk ka
Incomes from RentNuk ka
Incomes from Businesses and EntrepreneurshipNuk ka
Incomes from SharesNuk ka
Incomes from Publications and CopyrightNuk ka
Incomes from Heritage RightsNuk ka
Incomes of other family members, who are part of his Family Certificate
1) Bashkëshortja, të ardhura nga paga si punonjëse administrate në shoqërinë AIBA-Kompani sha, 41 800 lekë.
2) Vajza, të ardhura nga paga si administratore në shoqërinë Eco-Market-Food shpk, 1 062 144 lekë.
3) Djali, të ardhura nga paga si Specialist Tregu në shoqërinë Eco-Market-Food shpk, 600 000 lekë.
Payments received for obligations from third partiesNuk ka
Annual incomes as % of incomes from salary for this function100%
Others
1) Gjendje e llogarisë së pagës më 31 dhjetor, 734 874 lekë.
2) Gjendje e llogarisë së kartës së kreditit më 31 dhjetor, 39 602 lekë.
3) Vajza, Enva Duka, gjendje e llogarisë së pagës, 99 264 lekë.


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2016
expenseDesc
Nuk ka