Para dhe Pushtet


TE DHENA TE PERGJITHSHME
DEKLARATA FILLESTARE

TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2018
Kategoria Pershkrimi dhe burimi
Të ardhura nga Paga dhe Shpërblimet
1) Të ardhura nga paga si Deputet i Kuvendit të Shqipërisë, shuma 1 239 684 Lekë.
2) Të ardhura në vlerën 374 385 Lekë si rimbursime të shpenzimeve të karburantit.
3) Të ardhura si honorare nga mbledhjet e komisioneve, shuma 1 700 Lekë.
4) Të ardhura në vlerën 204 000 Lekë si rimbursime të shpenzimeve të telefonit.
5) Të ardhura në vlerën 375 350 Lekë nga dietat brenda vendit.
Të ardhura nga BonuseNuk ka
Të ardhura si Këshilltarë/Anëtarë BordeshNuk ka
Të ardhura nga interesa bankare dhe të kredidhëniesNuk ka
Të ardhura QiradhënieNuk ka
Të ardhura nga Bizneset dhe Sipërmarrjet individualeNuk ka
Të ardhurat nga Ortakëri/AksioneNuk ka
Të ardhura nga Publikimet dhe e drejta e AutoritNuk ka
Të ardhura nga Çelje TrashëgimiNuk ka
Të ardhura të personave pjesë e Certifikatës Familjare
1) Bashkëshortja, Znj. Fatmira Frrokaj, të ardhura në vlerën 595 000 Lekë nga Federata Shqiptare e Mundjes si përfitim për rehabilitim sportisti datë 08.01.2018.
2) Bashkëshortja, Znj. Fatmira Frrokaj, të ardhura në vlerën 33 210 Lekë, si përftim kujdestarie ndaj personit me aftësi të kufizuar.
3) Djali, Z. Leonardo Frrokaj, të ardhura në vlerën 300 000 Lekë si ndihmë financiare nga Bashkia Kurbin në datën 26.01.2018, të miratuar me VKB Nr.175 datë 19.12.2017.
4) Djali, Z. Leonardo Frrokaj, të ardhura në vlerën 82 620 Lekë për aftësi të kufizuar.
Të Ardhura nga Detyrime të Shlyera nga të TretëNuk ka
Të ardhura vjetore si % ndaj të ardhurave të pagës nga ky funksion
Të tjeraNuk ka


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2018
expenseDesc
Nuk ka