Money and Power


TE DHENA TE PERGJITHSHME
DEKLARATA FILLESTARE

TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2018
Category Pershkrimi dhe burimi
Incomes from Salary and other supplementary compensations
1) Të ardhura nga paga si Deputet i Kuvendit të Shqipërisë, shuma 1 239 684 Lekë.
2) Të ardhura në vlerën 374 385 Lekë si rimbursime të shpenzimeve të karburantit.
3) Të ardhura si honorare nga mbledhjet e komisioneve, shuma 1 700 Lekë.
4) Të ardhura në vlerën 204 000 Lekë si rimbursime të shpenzimeve të telefonit.
5) Të ardhura në vlerën 375 350 Lekë nga dietat brenda vendit.
Incomes from BonusesNuk ka
Incomes from Advisor / Member of BoardsNuk ka
Incomes from bank interestsNuk ka
Incomes from RentNuk ka
Incomes from Businesses and EntrepreneurshipNuk ka
Incomes from SharesNuk ka
Incomes from Publications and CopyrightNuk ka
Incomes from Heritage RightsNuk ka
Incomes of other family members, who are part of his Family Certificate
1) Bashkëshortja, Znj. Fatmira Frrokaj, të ardhura në vlerën 595 000 Lekë nga Federata Shqiptare e Mundjes si përfitim për rehabilitim sportisti datë 08.01.2018.
2) Bashkëshortja, Znj. Fatmira Frrokaj, të ardhura në vlerën 33 210 Lekë, si përftim kujdestarie ndaj personit me aftësi të kufizuar.
3) Djali, Z. Leonardo Frrokaj, të ardhura në vlerën 300 000 Lekë si ndihmë financiare nga Bashkia Kurbin në datën 26.01.2018, të miratuar me VKB Nr.175 datë 19.12.2017.
4) Djali, Z. Leonardo Frrokaj, të ardhura në vlerën 82 620 Lekë për aftësi të kufizuar.
Payments received for obligations from third partiesNuk ka
Annual incomes as % of incomes from salary for this function
OthersNuk ka


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2018
expenseDesc
Nuk ka