Para dhe Pushtet


TE DHENA TE PERGJITHSHME
DEKLARATA FILLESTARE

TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2015
Kategoria Pershkrimi dhe burimi
Të ardhura nga Paga dhe ShpërblimetTë ardhura nga paga dhe shpërblime si Oficer i Policisë Gjyqësore në Prokurorinë e Përgjithshme Tiranë dhe si Prokuror në Gjirokastër, 1 003 989 lekë.
Të ardhura nga BonuseNuk ka
Të ardhura si Këshilltarë/Anëtarë BordeshNuk ka
Të ardhura nga interesa bankare dhe të kredidhëniesNuk ka
Të ardhura QiradhënieNuk ka
Të ardhura nga Bizneset dhe Sipërmarrjet individualeNuk ka
Të ardhurat nga Ortakëri/AksioneNuk ka
Të ardhura nga Publikimet dhe e drejta e AutoritNuk ka
Të ardhura nga Çelje TrashëgimiNuk ka
Të ardhura të personave pjesë e Certifikatës FamiljareBashkëshortja, të ardhura nga paga si Gjyqtare pranë Gjykatës së Shkallës së Parë Administrative Tiranë, 1 141 675 lekë.
Të Ardhura nga Detyrime të Shlyera nga të TretëNuk ka
Të ardhura vjetore si % ndaj të ardhurave të pagës nga ky funksion100%
Të tjera
1) Gjendja e Kursimeve 450 000 lekë, pjesë e regjimit martesor.
2) Bashkëshortja, gjendje e llogarisë së pagës më 31.12.2015, 2 472 lekë.
3) Detyrime të papaguara në vlerën 2 937 428 lekë për kredi bankare për banesë marrë më 30.01.2010 me principal 3 500 000 lekë, interes Bono thesari + 1.3% dhe afat shlyerje 240 muaj.


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2015
expenseDesc
Detyrime të paguara në vlerën -289 226 lekë për kredi bankare për banesë marrë më 30.01.2010 me principal 3 500 000 lekë, interes Bono thesari + 1.3% dhe afat shlyerje 240 muaj.