Para dhe Pushtet


TE DHENA TE PERGJITHSHME


TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2017
Kategoria Pershkrimi dhe burimi
Të ardhura nga Paga dhe Shpërblimet
1) Të ardhura nga paga si Kryetar i Bashkisë Tropojë, 712 692 Lekë,
2) Të ardhura me vlerë 927 400 Lekë, nga pagesë kalimtare si ish Deputet i Kuvendit të Shqipërisë.
Të ardhura nga BonuseNuk ka
Të ardhura si Këshilltarë/Anëtarë BordeshNuk ka
Të ardhura nga interesa bankare dhe të kredidhëniesNuk ka
Të ardhura QiradhënieNuk ka
Të ardhura nga Bizneset dhe Sipërmarrjet individualeNuk ka
Të ardhurat nga Ortakëri/AksioneNuk ka
Të ardhura nga Publikimet dhe e drejta e AutoritNuk ka
Të ardhura nga Çelje TrashëgimiNuk ka
Të ardhura të personave pjesë e Certifikatës Familjare
1) Fëmijët, të ardhura me vlerë 240 000 Lekë nga Instituti i Sigurimeve Shoqërore Tiranë, si pension pas vdekjes së bashkëshortes.
2) Bashkëjetuesja, të ardhura vjetore me vlerë 1 245 602 Lekë nga paga si Drejtore në Inspektoriatin Qendror.
Të Ardhura nga Detyrime të Shlyera nga të TretëNuk ka
Të ardhura vjetore si % ndaj të ardhurave të pagës nga ky funksion
Të tjera
1) Bashkëjetuesja Znj. Teuta Kukaj disponon shtëpi banimi 3 katëshe me sipërfaqe 648 m2 në lagjen nr.2 Tiranë, ndërtuar në vitin 1999. Shëpia është në bashkëpronësi me prindërit dhe vëllezërit dhe burimi i krijimit janë të ardhurat nga emigracioni.
2) Bashkëjetuesja, depozitë me vlerë 1 148 364 Lekë pranë Intesa San Paolo Bank, nga paga dhe kursimet.
3) Bashkëjetuesja disponon makinë tip Daimler Chrysler, viti i prodhimit 1999 dhe blerë në vitin 2014 për 900 Euro. Gjithashtu disponon një makinë të tipit Benz A Class, të dyja në bashkëpronësi me vëllain.
4) Bashkëjetuesja, shlyer shuma prej 375 393,24 Lekë për kredinë me principal 5 612 000 Lekë, interes 3% dhe këst mujor 31 282 Lekë, çelur në 02.10.2015 me afat deri në 02.10.2035. Gjendja e mbetur e detyrimit në 31 Dhjetor 2017 është 5 161 213 Lekë.