Money and Power


TE DHENA TE PERGJITHSHME


TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2017
Category Pershkrimi dhe burimi
Incomes from Salary and other supplementary compensations
1) Të ardhura nga paga si Kryetar i Bashkisë Tropojë, 712 692 Lekë,
2) Të ardhura me vlerë 927 400 Lekë, nga pagesë kalimtare si ish Deputet i Kuvendit të Shqipërisë.
Incomes from BonusesNuk ka
Incomes from Advisor / Member of BoardsNuk ka
Incomes from bank interestsNuk ka
Incomes from RentNuk ka
Incomes from Businesses and EntrepreneurshipNuk ka
Incomes from SharesNuk ka
Incomes from Publications and CopyrightNuk ka
Incomes from Heritage RightsNuk ka
Incomes of other family members, who are part of his Family Certificate
1) Fëmijët, të ardhura me vlerë 240 000 Lekë nga Instituti i Sigurimeve Shoqërore Tiranë, si pension pas vdekjes së bashkëshortes.
2) Bashkëjetuesja, të ardhura vjetore me vlerë 1 245 602 Lekë nga paga si Drejtore në Inspektoriatin Qendror.
Payments received for obligations from third partiesNuk ka
Annual incomes as % of incomes from salary for this function
Others
1) Bashkëjetuesja Znj. Teuta Kukaj disponon shtëpi banimi 3 katëshe me sipërfaqe 648 m2 në lagjen nr.2 Tiranë, ndërtuar në vitin 1999. Shëpia është në bashkëpronësi me prindërit dhe vëllezërit dhe burimi i krijimit janë të ardhurat nga emigracioni.
2) Bashkëjetuesja, depozitë me vlerë 1 148 364 Lekë pranë Intesa San Paolo Bank, nga paga dhe kursimet.
3) Bashkëjetuesja disponon makinë tip Daimler Chrysler, viti i prodhimit 1999 dhe blerë në vitin 2014 për 900 Euro. Gjithashtu disponon një makinë të tipit Benz A Class, të dyja në bashkëpronësi me vëllain.
4) Bashkëjetuesja, shlyer shuma prej 375 393,24 Lekë për kredinë me principal 5 612 000 Lekë, interes 3% dhe këst mujor 31 282 Lekë, çelur në 02.10.2015 me afat deri në 02.10.2035. Gjendja e mbetur e detyrimit në 31 Dhjetor 2017 është 5 161 213 Lekë.


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2017
expenseDesc
Nuk ka